Tekst

Alles om uw intern transport operationeel te houden

Een eerste vereiste van een vlotte intralogistiek, is dat uw heftrucks en magazijntrucks (nagenoeg) voortdurend operationeel zijn. Een mechanisch of technisch defect valt helaas nooit uit te sluiten, maar door uw interne transportmiddelen regelmatig door gekwalificeerde Motrac techniekers te laten onderhouden, reduceert u dit risico wel tot een minimum. En indien het toch tot een defect komt, zorgen diezelfde techniekers er met hun expertise voor dat uw truck zo spoedig mogelijk weer kan worden ingezet.

Uw productiviteit garanderen met regelmatig onderhoud

Technieker programmeert heftruck met laptop

Linde heftrucks en magazijntrucks worden met zo veel mogelijk onderhoudsarme of zelfs onderhoudsvrije onderdelen opgebouwd, waardoor onderhoudskosten reeds sterk gereduceerd worden. Dat wil echter niet zeggen dat onderhoud overbodig is. Door onze Motrac techniekers op regelmatige basis naar uw interne transportmiddelen te laten kijken, kunnen ze slijtage van de elementen tijdig opmerken en indien nodig vervangen, zodat deze er niet voor zorgen dat uw trucks op het slechts mogelijke moment in panne vallen. Bovendien kunt u bij Motrac uit verschillende types servicecontracten kiezen, zodat uw vorkheftrucks en magazijntrucks het onderhoud krijgen dat u het beste past.

Tekst

Snelle herstellingen en aanpassingen waar nodig

Linde vorkliften en magazijntrucks staan bekend om hun robuustheid, en zijn opgebouwd uit uiterst betrouwbare materialen die lange tijd meegaan. Wanneer onderdelen toch aan vervanging nodig zijn, zorgt het Motrac serviceteam ervoor dat deze op korte termijn vervangen kunnen worden, zodat uw productiviteitsverlies tot een minimum beperkt blijft. Indien u dat wenst, kunt u bovendien voor een servicepakket met vervangtoestel kiezen, of ook beroep doen op onze Linde verhuurservice.

retrofit kit sensor

Vereisen veranderde omstandigheden een aanpassing van de truck? Ook dit vormt geen enkel probleem. Laat ons weten welke wijzigingen u wenst door te voeren, en ons serviceteam brengt alles in orde om de nodige retrofit onderdelen op de heftrucks en magazijntrucks aan te brengen.

Checklist voor dagelijks gebruik

Checklist voor dagelijks gebruik

U kunt er als klant ook zelf voor zorgen dat de schade aan uw interne transportmiddelen tot een minimum beperkt blijft. Het verantwoord gebruik van de heftrucks en magazijntrucks door uw medewerkers is namelijk vitaal om uw investering te beschermen, en dat uit zich zowel tijdens als buiten de gebruiksuren. Door aan het begin of het einde van de werkdag een dagelijkse controle uit te voeren, kunt u schade vaak al tijdig opmerken, vooraleer deze verergert en kostelijke gevolgen met zich meebrengt. We bieden u hiervoor graag een checklist aan in onderstaand onderdeel “Checklist dagelijkse controle”.

Overzicht onderhoud en reparatie

Klik hieronder om per onderdeel te bekijken welke serviceoplossingen op maat we u kunnen aanbieden:

Technieker naast bestelwagen

Direct service aanvragen

Direct service aanvragen

Nood aan een onderhoud of een herstelling? Vul snel ons serviceformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak bij u in.
Checklist voor dagelijks gebruik

Checklist dagelijkse controle

Checklist dagelijkse controle

Download hier uw checklist voor dagelijks gebruik om defecten aan uw heftrucks en magazijntrucks reeds in een vroeg stadium op te sporen.
Elektrische heftruck Linde E25 banden vervangen

Onderhoud toebehoren

Onderhoud toebehoren

Vraag hier een offerte aan voor wisselstukken en andere parts voor retrofit installatie of ter vervangen van versleten onderdelen.