Een frequente reiniging van uw gebouwen en terreinen biedt meerdere voordelen: niet alleen verzekert u zichzelf ermee van een optimale hygiëne, u beschermt ook de reputatie van uw instelling of onderneming, zowel tegenover bezoekers als tegenover uw eigen personeel. Dit proces kan echter enkele uitdagingen met zich meebrengen, niet in het minst op vlak van reinigingsmiddel. Zo is er bijvoorbeeld het kostenplaatje, maar daarnaast hebben de verpakking en detergenten van deze producten een impact op het milieu en kunnen chemicaliën gezondheidsproblemen veroorzaken bij hun gebruikers. Met de Tennant ec-H2O NanoClean technologie biedt Motrac echter een oplossing voor al deze punten: een reinigingsmiddel dat u geld doet besparen en zowel verpakkingen als detergenten overbodig maakt.
Tekst

Reinigingsoplossing op basis van water

De werkwijze van de ec-H2O NanoClean technologie is niet enkel eenvoudig maar ook uiterst duurzaam. Zoals haar naam aangeeft, maakt ze uitsluitend gebruik van water, dat door middel van elektrolyse in een effectief reinigingsmiddel wordt omgezet. De term NanoClean verwijst dan weer naar de miljoenen microscopische kleine nanobelletjes die tijdens het proces worden aangemaakt en ervoor zorgen dat de meeste types vuil vlot loskomen.

Een belangrijk gevolg hiervan is dat de ec-H2O NanoClean geen gebruik hoeft te maken van detergenten. Dit heeft niet enkel een positief effect op het milieu, maar vermijdt ook irritatie van de huid alsook potentiële allergische reacties.

Tennant M17 veegschrobmachine bij DB Schenker
Tekst

Productiemodule in de reinigingsmachine

In tegenstelling tot de meeste reinigingsmiddelen wordt de ec-H2O NanoClean oplossing in de reinigingsmachine zelf geproduceerd. Hiervoor wordt een compacte module in de machine geïnstalleerd, met als gevolg dat u geen reinigingsoplossing apart moet toevoegen en u dus ook geen stockageruimte moet voorzien voor de opslag ervan. Extra bonus: u bespaart op kosten voor de opleiding, aankoop, opslag, behandeling en het mengen van vloerreinigingschemicaliën.

Tekst

Minder impact op het milieu

Behalve het ontbreken van detergenten zijn er nog andere aspecten die aan de milieuvriendelijkheid van dit product bijdragen. De productiemethode zorgt er namelijk voor dat er geen externe reinigingsmiddelen in (plastieken) verpakkingen aan te pas komen, en bovendien hebben testen uitgewezen dat schrobmachines met de ec-H20 technologie tot 70% minder water gebruiken dan traditionele vloerreinigingsmethoden.

Kortom: met ec-H2O NanoClean vermijdt u detergenten, bespaart u geld en kiest u voor een duurzame reinigingsoplossing.

Heeft u nood aan meer informatie of vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier hieronder om een gesprek met onze experts aan te vragen.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.