Tekst

Zet je toekomst in beweging!

Motrac is altijd in beweging. Bij ons gaat het vooruit! Als Motrac’er doe je dan ook alles met passie, gedrevenheid en ondernemingszin. Zo blijf je volop groeien en zet je meteen ook je eigen toekomst in beweging.

Jouw job bij Motrac

Motrac is een geoliede machine, met hechte schakels die elkaar beter doen draaien. Je kunt dan ook altijd terugvallen op andere Motrac’ers die je met raad en daad willen bijstaan. Bovendien kun je volop rekenen op afwisseling en krijg je ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Hoe jij het verschil maakt

Als Motrac’er help je klanten echt vooruit. Je maakt elke dag het verschil voor hen met een sterke totaalservice. Daarnaast werk je natuurlijk ook goed samen met je interne klanten: alle Motrac collega’s, die met evenveel plezier voor jou klaarstaan en hun expertise graag met je delen.

Waarom werken bij Motrac?

1. Echt expertenbedrijf

1. Echt expertenbedrijf

Motrac is een bedrijf van specialisten die klanten bijstaan met advies op maat en die hun kennis voortdurend updaten. In deze omgeving van training en kennisdeling groei jij verder uit tot een expert in je vak.

2. Werken voor A-merken

2. Werken voor A-merken

Bij Motrac werk je voor echte A-merken. Linde en Tennant zijn toonaangevende namen in de wereld van heftrucks & magazijntrucks en industriële reinigingsmachines. Ze gaan gepaard met topservice, de hoogste kwaliteit én unieke expertise. En daar zijn we best trots op.

3. Dynamisch én stabiel

3. Dynamisch én stabiel

Motrac is continu in beweging: we spelen flexibel in op veranderingen en blijven volop innoveren. Saai wordt het hier nooit. Tegelijkertijd bieden we je stabiliteit met een hoge graad van werkzekerheid en talloze kansen – aan jou om ze te grijpen.

Vacatures

Servicetechnieker

Servicetechnieker

Als servicetechnieker sta je klaar voor verschillende klanten binnen jouw regio. Je lost technische storingen op, maar voert ook periodiek onderhoud uit.

Sales

Sales

Als salescollega onderhoud je nauwe contacten met onze klanten. Je luistert nauwgezet naar hun vragen en biedt oplossingen op maat aan.

Alle vacatures

Alle vacatures

Van administratief medewerker tot planner: wat je specialiteit ook is, bij Motrac ben jij altijd een sterke schakel. Je maakt dagelijks het verschil en groeit meteen uit tot een expert.