Tekst

Snel en flexibel een Tennant reinigingsmachine huren

Door een reinigingsmachine te huren, blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurmachines als bedrijf volledig af te schrijven, waardoor u geld bespaart terwijl u ook in piektijden steeds alle benodigde middelen voorhanden heeft. Voor alle werkzaamheden hebben wij namelijk steeds de juiste reinigingsmachine voorhanden, eender voor welke reinigingstoepassing van uw vloeren. Zoekt u tijdelijk een schrobzuigmachine of een veegschrobmachine, wilt u een veegmachine huren of wenst u meer te weten te komen over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Tekst

Voordelen van het huren van een reinigingsmachine

 • Geen verhoging van uw investeringskosten
 • Eenvoudige en flexibele manier om uw reinigingscapaciteit tijdelijk te verhogen
 • 100% bedrijfszekerheid: onze reinigingsmachines voldoen aan alle technische eisen
 • Flexibele huurperiode: vanaf één dag tot langer dan een jaar
 • Op aanvraag zijn voorzetapparatuur en batterijen beschikbaar
 • Mogelijkheid tot aankoop verhuurmachine na afloop van huurtermijn

Flexibele huurtermijn, gaande van één dag tot langer dan een jaar

U kunt bij ons verschillende types reinigingsmachines huren (schrobzuigmachines, veegschrobmachines en veegmachines) en krijgt daarbij de keuze uit meerdere groottes, zodat u zowel voor kleine als voor grote reinigingsuitdagingen een schoonmaakmachine op maat zult vinden. Of u nu voor een dag, een week, een maand of zelfs langer dan een jaar uw reinigingscapaciteiten wilt uitbreiden zonder een machine aan te kopen: wij hebben de juiste machine voor u!

Steeds de juiste huurmachine dankzij deskundig advies van ons verhuurteam

Voor verschillende schoonmaakuitdagingen kunnen verschillende types reinigingsmachines nodig zijn. Ons ervaren verhuurteam denkt met u mee en geeft u graag een deskundig advies. Vertel ons wat uw wensen en uw bedrijfsgebonden situatie zijn, en onze specialisten adviseren u vrijblijvend over het type reinigingsmachine dat het beste aansluit bij uw toepassing. Zo zorgen wij er samen met u voor dat u steeds over de juiste machine beschikt om uw piekmomenten op te vangen.

Overzicht huurbare Tennant reinigingsmachines

Klik hieronder om te bekijken welk type reinigingsmachines we u ter beschikking kunnen stellen:

Schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines

Reinig zowel kleine en / of moeilijk begaanbare ruimtes als grotere oppervlakken met vocht met ons uitgebreid assortiment schrobzuigmachines beschikbaar voor verhuur. Kies uit verschillende achterloop-en opzitmodellen, compact of groot.

Veegmachines

Veegmachines

Veeg kleine en / of moeilijk begaanbare ruimtes of verwijder van stof, zand en vuil van grotere oppervlakken. Wij hebben zowel compacte achterloop-modellen als comfortabele opzitmachines in onze huurvloot.

Veegschrobmachines

Veegschrobmachines

Wil u zowel vegen als reinigen met vocht in één beweging? Met de Tennant veegschrobmachines in onze verhuurvloot reinigt u zowel kleine en / of moeilijk begaanbare ruimtes als grotere oppervlakken.

Vaak gestelde vragen over het huren van een reinigingsmachine

1. Welk type reinigingsmachine huren?

Welk type reinigingsmachine u het beste kunt huren, hangt af van de toepassing waarvoor u haar wenst in te zetten. Kort samengevat: indien het zuiver om het verwijderen van stof, zand of andere vervuilende elementen (tot bakstenen toe) gaat, bent u het meest gebaat met een veegmachine. Gaat het om het zuiver reinigen met vocht van uw vloeren, kunt u beroep doen op onze schrobzuigmachines. En voor een combinatie van de twee, stellen we u graag de Tennant veegschrobmachines ter beschikking. Uiteraard valt de toepassing niet steeds zo eenvoudig op te splitsen, maar geen nood: onze experts doen graag beroep op hun jarenlange ervaring om samen met u tot de beste oplossing te komen.

2. Waarom zou ik een reinigingsmachine huren?

De voornaamste reden is flexibiliteit: uw nood aan een bijkomende reinigingsmachine kan beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals plotse storingen of seizoensgebonden pieken (bv. bij de reiniging van evenementencentra). Deze omstandigheden kunnen leiden tot een onvoorziene nood aan extra capaciteit, en op zulke momenten kan het huren van één of meerdere reinigingsmachines u helpen uw productiviteit te verzekeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten.

3. Moet ik schade aan de reinigingsmachines zelf betalen?

Kosten ten gevolge van slijtage of fabrieksfouten, zijn voor rekening van Motrac. Indien u echter zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan de reinigingsmachine ten gevolge van roekeloosheid of onjuist gebruik, dan bent u verantwoordelijk voor de reparatiekosten. Vraag naar onze bijkomende schadeverzekering indien u zich hiertegen wilt beschermen.

 • 1. Welk type reinigingsmachine huren?
 • 2. Waarom zou ik een reinigingsmachine huren?
 • 3. Moet ik schade aan de reinigingsmachines zelf betalen?
 • Welk type reinigingsmachine u het beste kunt huren, hangt af van de toepassing waarvoor u haar wenst in te zetten. Kort samengevat: indien het zuiver om het verwijderen van stof, zand of andere vervuilende elementen (tot bakstenen toe) gaat, bent u het meest gebaat met een veegmachine. Gaat het om het zuiver reinigen met vocht van uw vloeren, kunt u beroep doen op onze schrobzuigmachines. En voor een combinatie van de twee, stellen we u graag de Tennant veegschrobmachines ter beschikking. Uiteraard valt de toepassing niet steeds zo eenvoudig op te splitsen, maar geen nood: onze experts doen graag beroep op hun jarenlange ervaring om samen met u tot de beste oplossing te komen.

 • De voornaamste reden is flexibiliteit: uw nood aan een bijkomende reinigingsmachine kan beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals plotse storingen of seizoensgebonden pieken (bv. bij de reiniging van evenementencentra). Deze omstandigheden kunnen leiden tot een onvoorziene nood aan extra capaciteit, en op zulke momenten kan het huren van één of meerdere reinigingsmachines u helpen uw productiviteit te verzekeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten.

 • Kosten ten gevolge van slijtage of fabrieksfouten, zijn voor rekening van Motrac. Indien u echter zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan de reinigingsmachine ten gevolge van roekeloosheid of onjuist gebruik, dan bent u verantwoordelijk voor de reparatiekosten. Vraag naar onze bijkomende schadeverzekering indien u zich hiertegen wilt beschermen.

Huuraanvraag

Tijdelijk nood aan extra capaciteit? Vul onderstaand formulier in en ons verhuurteam zoekt voor u de geschikte reinigingsmachine.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
Welk type machine wenst u te huren?
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.