Tekst

Alles om uw reinigingsmachines operationeel te houden

Een eerste vereiste van een betrouwbaar reinigingsschema, is dat uw schoonmaakmachines (nagenoeg) voortdurend operationeel zijn. Een mechanisch of technisch defect valt helaas nooit uit te sluiten, maar door uw reinigingsmachines regelmatig door gekwalificeerde Motrac techniekers te laten onderhouden, reduceert u dit risico wel tot een minimum. En indien het toch tot een defect komt, zorgen diezelfde techniekers er met hun expertise voor dat uw machine zo spoedig mogelijk weer kan worden ingezet.

Tennant onderdelen
Schrobkop Tennant
Tekst

Uw productiviteit garanderen met regelmatig onderhoud

Door onze Motrac techniekers op regelmatige basis naar uw reinigingsmachines te laten kijken, kunnen ze slijtage van de elementen tijdig opmerken en indien nodig vervangen, zodat deze er niet voor zorgen dat uw machines op het slechts mogelijke moment in panne vallen. Bovendien kunt u bij Motrac uit verschillende types servicecontracten kiezen, zodat uw reinigingsmachines het onderhoud krijgen dat u het beste past.

Foto 1 Tennant camionet
Tennant technieker geeft uitleg
Tekst

Snelle herstellingen en aanpassingen waar nodig

Tennant reinigingsmachines staan bekend om hun robuustheid, en zijn opgebouwd uit uiterst betrouwbare materialen die lange tijd meegaan. Wanneer onderdelen toch aan vervanging nodig zijn, zorgt het Motrac serviceteam ervoor dat deze op korte termijn vervangen kunnen worden, zodat uw productiviteitsverlies tot een minimum beperkt blijft. Indien u dat wenst, kunt u bovendien voor een servicepakket met vervangtoestel kiezen, of ook beroep doen op onze Tennant verhuurservice.

Vereisen veranderde omstandigheden een aanpassing van uw machine? Ook dit vormt geen enkel probleem. Laat ons weten welke wijzigingen u wenst door te voeren, en ons serviceteam brengt alles in orde om de nodige retrofit onderdelen op uw reinigingsmachines aan te brengen.

Overzicht onderhoud en reparatie

Klik hieronder om per onderdeel te bekijken welke serviceoplossingen op maat we u kunnen aanbieden:

Direct service aanvragen

Direct service aanvragen

Een onderhoud plannen of nood aan een dringende herstelling omwille van een panne? Vraag hier direct een interventie aan.

Onderhoud toebehoren

Onderhoud toebehoren

Motrac beschikt over een grote variëteit aan onderdelen, wisselstukken en retrofitartikelen.