Tekst

Een compleet beeld van uw reinigingsprestaties

Het beheren van uw vloot omhelst de uitdaging van het monitoren van veel machines op verschillende locaties. Met IRIS Fleet Management hebt u op uw computer een volledig zicht op uw machinepark, en verkrijgt u bovendien belangrijke prestatiestatistieken en intelligente inzichten die u helpen om uw productiviteit te verhogen, uw reinigingskosten te verlagen, de reinigingsconsistentie te verzekeren en weloverwogen beslissingen te nemen die uw reinigingswerkzaamheden verbeteren.

Controle over uw vlootprestatie

 • Handel sneller bij kritieke problemen: Cruciale waarschuwingen zorgen dat u onmiddellijk handelt bij potentiële vlootproblemen.

 • Zorg voor consistentie bij de schoonmaak: Houd het machinegebruik bij om een consistente schoonmaakprestatie te genereren die aan alle schoonmaakeisen voldoet.
 • Verhoog de productiviteit: Identificeer slecht presterende locaties om aanvullende training te bieden en de beste methodes te implementeren.
 • Optimaliseer vlootinzet: Zie uw echte gebruiksbehoeften om de “correcte omvang” van uw vloot te bepalen.
 • Verlaag de schoonmaakkosten: Optimaliseer de inzet van uw vloot en verhoog de productiviteit om uw algehele schoonmaakkosten voor uw totale vloot te verlagen.
IRIS Fleet Management cruciale waarschuwingen
Tekst

Cruciale waarschuwingen

Ontvang e-mailmeldingen over mogelijke problemen in uw vloot:

 • Machine verplaatst: Ontvang een waarschuwing als een machine meer dan de geselecteerde afstand vanaf de eerder gerapporteerde locatie wordt verplaatst.
 • Machine niet in gebruik: Ontvang een melding als een machine niet in gebruik is.
 • Geen ec-H2O™ gebruik: Ontvang een melding als een ec-H2O™ of ec-H2O NanoClean™ technologie niet gebruikt wordt.
IRIS Fleet Management Machinegebruik per locatie
Tekst

Kritieke prestatie-indicatoren

 • Machinegebruik: Maximaliseer productiviteit en zorg voor operationele en schoonmaaktechnische naleving door het dagelijkse machinegebruik bij te houden.
 • ec-H2O™ gebruik: Word u bewust van de voordelen van uw investeringen in duurzaamheid en productiviteit door te zorgen voor optimaal gebruik van ec-H2O™ technologie.
 • Locatie van de machine: Minimaliseer de kosten van ontbrekende bedrijfsmiddelen met dagelijkse rapportering over de locatie.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.