Tekst

Meer dan een halve eeuw toonaangevend

Motrac bestaat in zijn huidige vorm sinds 2001 als gevolg van de samensmelting van de drie bedrijven Somali, Verstraeten & Fanis en Le Grand.

Onze expertise reikt echter nog een stuk verder. We zijn namelijk reeds sinds 1973 toonaangevend als totaalaanbieder van zowel interne logistieke oplossingen als reinigingsoplossingen.

Dankzij ons grote netwerk en onze technologisch hoogstaande producten en jarenlange expertise, behoren wij reeds geruime tijd tot de top in België. We zijn bovendien actief in drie vestigingen verspreid over beide landsdelen (Antwerpen, Dottenijs en Ciney), waardoor we zowel onze Vlaamse als onze Waalse klanten optimaal kunnen assisteren.

Video thumbnail

Geschiedenis Motrac

Geschiedenis Motrac

Motrac is een toonaangevende speler in de markt van heftrucks en vloer-reinigingsmachines. Met een sterk team stellen we topmachines en een uitstekende service ter beschikking aan een steeds groter wordend aantal industriële en logistieke klanten. Het begon allemaal in 1949 toen drie mensen een bedrijf met graafmachines oprichten. Graaft u even mee in het rijke verleden?

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Bij Motrac wordt er voortdurend gewerkt aan het op peil houden en het verbeteren van onze service. Om u een geschikte oplossing op maat te kunnen aanbieden en blijvend aan uw behoeften te kunnen voldoen, is uw feedback over onze dienstverlening van primordiaal belang.

Kwaliteit & certificering

Kwaliteit & certificering

Motrac is VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) voor het onderhoud en de herstelling van interne transportmiddelen en industriële reinigingsmachines.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

In de afgelopen jaren is Motrac uitgegroeid tot toonaangevend totaalaanbieder van maatschappelijk verantwoorde reinigingsoplossingen.
Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorme expertise om uw onderneming op maat te assisteren.

Missie & visie

Missie & visie

Motrac heeft een weldoordachte missie en visie, en we delen graag met u wat we willen bereiken en hoe we dit doen.

Royal Reesink

Royal Reesink

De Nederlandse holding Royal Reesink werd door de overname van Motrac in één keer een grote Europese speler op het gebied van equipment, en groeide naar een jaaromzet van ruim € 400 miljoen en circa 1000 werknemers.