Tekst

Krachtige schoonmaakmachines om elke parking snel te reinigen

Als uitbater van een parking weet u dat netheid een bepalende factor is om klanten keer op keer terug te laten komen. Door voor de professionele reinigingsmachines van Tennant te kiezen, geeft u uw medewerkers krachtige toestellen in handen voor een snelle en grondige reiniging van uw parkeerterrein, hoe compact of uitgebreid dit ook mag zijn.

Tekst

Een professionele reiniging van uw parkeergarage met een vlekkeloos eindresultaat

De vloeren van zowel bovengrondse parkings als ondergrondse parkeergarages worden doorheen de seizoenen aan verschillende types vervuiling blootgesteld: bladeren in de herfst, sneeuw in de wintermaanden, en ook de rest van het jaar kunnen bv. lekkende auto’s voor de nodige problemen zorgen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, kunt u beroep doen op onze industriële reinigingsmachines voor parkings en parkeergarages:

  • De milieuvriendelijke ec-H2O watertechnologie die reinigt zonder detergenten
Tennant opzit-schrobzuigmachine T16 parking
Tennant M30 veegschrobmachine op parking buiten
Tekst

Uw parking in een oogwenk opnieuw proper gemaakt

Of het nu gaat om een uitgebreide parking of een compacte parkeergarage: het is niet enkel belangrijk om uw vloeren grondig proper te krijgen, maar ook dat uw klanten hier weinig of geen problemen bij ondervinden. De professionele reinigingsmachines van Tennant zijn van krachtige motoren voorzien en kunnen met veegborstels langs beide kanten worden uitgerust, zodat het te reinigen terrein snel kan worden overbrugd. Hun grote krachtproductie zorgt er bovendien voor dat ook hellingen tussen verdiepingen in geen probleem vormen, zodat elke verdieping van parkeergarages dezelfde industriële reiniging kan ondergaan.

Tennant veegschrobmachine M20 parking helling
Tennant opzit-veegmachine S30 parking buiten
Tennant M17 veegschrobmachine bij Interparking
Tennant opzit-schrobzuigmachine T20 parking buiten
tennant opzit-veegmachine S20 parking

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.