Tekst

Het Pro-Panel™ van Tennant blinkt uit in veelzijdigheid en biedt zijn gebruiker een indrukwekkend aantal voordelen. We sommen de voornaamste voor u op:

1. PerformanceView

Via een camera biedt PerformanceView de gebruikers een live zicht op het gereinigde pad. Dit wordt namelijk rechtstreeks op het scherm geprojecteerd, zodat de gebruiker meteen het resultaat van zijn arbeid ziet en kan bijsturen waar nodig.

2. Zone Settings

Met de handige Zone Settings kunnen verschillende instellingen in het geheugen worden opgenomen. Er kunnen maximaal 4 verschillende zones worden ingesteld waaraan een specifieke borsteldruk, vloeistofratio’s, schrobsnelheden en schrobmodi kunnen worden verbonden.

Tekst

3. Pro-ID

Niet elke gebruiker heeft even veel ervaring en sommige functies zijn niet geschikt voor nieuwe werknemers. Dankzij de Pro-ID kan voor iedere gebruiker worden beslist of hij/zij toegang heeft tot alle functies van de machine, zodat verkeerd gebruik kan worden vermeden.

4. Pro-Check Checklists


Om een goede werking te verzekeren, kan het Pro-Panel zo ingesteld worden dat gebruikers een checklist moeten doorlopen voor de machine in werking treedt. Door telkens na te gaan of elk onderdeel van de machine in perfecte staat verkeert, kunnen problemen worden opgespoord en verholpen voor verdere schade wordt aangebracht.

5. On-demand Videos


Met het Pro-Panel beschikt de reinigingsmachine ook over een on-board trainingsmodule, met video’s die de verschillende gebruiksmogelijkheden visueel verduidelijken. Op deze manier hebben gebruikers steeds toegang tot uitleg over alle functies, zodat bij twijfel geen wachttijd ontstaat tot een medewerker hier uitleg over kan geven.

Video thumbnail

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.