Tekst

Tennant reinigingsmachines met een hart voor recyclage

Tennant Company draagt duurzaamheid hoog in het vaandel, en stelt bij de eigen processen alles in het werk om de verspilling van materialen en grondstoffen tegen te gaan. Bij de uitwerking van het productassortiment werd dan ook rekening gehouden met de noden van de recyclagesector, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden aangeboden.

Tekst

Reinigingsoplossingen op maat voor elke recyclagetoepassing

De professionele reinigingsmachines van Tennant bieden oplossingen op maat voor elke uitdaging. Uitgebreide terreinen maar net zo goed compacte ruimtes? Of een steile helling om de hoger gelegen gebieden van een recyclagepark te kunnen bereiken? Binnen het assortiment betrouwbare, krachtige reinigingsmachines van Tennant vindt u steeds een reinigingsoplossing voor uw specifieke toepassing:

Tekst

Betrouwbare service op robuuste reinigingsmachines

De eerste stap om uw medewerkers / bezoekers ertoe aan te zetten afval op de juiste plek te deponeren, is zelf voor een nette omgeving te zorgen. Zoals u hierboven reeds kon lezen, vindt u bij Tennant steeds een reinigingsmachine op maat van uw toepassing, maar het is natuurlijk net zo belangrijk dat u uw reinigingsmethoden consequent kunt toepassen. Door beroep te doen op de professionele schoonmaaktoestellen van Tennant, schenkt u zichzelf een robuuste reinigingsoplossing die in geval van storing snel opnieuw gebruiksklaar kan worden gemaakt. Dit dankzij de voorraad reserveonderdelen waarmee de gekwalificeerde Motrac techniekers uw machines snel kunnen herstellen, zodat het recycleren opnieuw in alle netheid kan plaatsvinden.

Tennant veegmachine S10 recyclage industrie
Tennant veegmachine S20 langs containers recyclagepark Bredene
Tennant veegmachine S20 ledigen afvalvergaarbak recyclagepark Bredene
Tennant veegmachine S20 op helling recyclagepark Bredene
Tennant veegmachine S20 recyclage industrie buiten

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.