Tekst

Advies op maat van elke mogelijke toepassing

De sectoren van de logistiek en van de productie behoren tot de meest veelzijdige op de markt. Een chemiereus heeft bv. andere hygiënische vereisten dan een producent van bouwmaterialen, en de werkterreinen van een kleine ondernemer zien er helemaal anders uit dan die van een transportgigant. Gelukkig kunt u beroep doen op onze ervaren vertegenwoordigers, die met plezier samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing voor uw uitdagingen.

Tekst

Robuuste reinigingsmachines voor de zwaarste toepassingen

Stoffige productieomgevingen, kleverige oppervlakken, beschadigde vloeren… wie instaat voor de reiniging van een productie-omgeving, weet dat hier hoge eisen worden gesteld aan de schoonmaaktoestellen. De robuuste, industriële reinigingsmachines van Tennant staan bekend voor hun duurzame kwaliteit, en stellen u in staat om ook de meest uitdagende reinigingstaken tot een goed einde te brengen.

Tennant veegmachine S10 industrie fabriek
Tennant veegschrobmachine M17 industrie fabriek
Tekst

Professionele reinigingsoplossingen die een vlotte logistiek faciliteren

In de transport en logistieksector is het belangrijk dat goederen in hygiënische omstandigheden van punt A naar punt B geraken, maar bovenal dat dit op een snelle manier kan plaatsvinden. Door gebruik te maken van de efficiënte, krachtige reinigingsmachines van Tennant (waaronder ook autonome uitvoeringen), maakt u uw werkomgeving in een handomdraai opnieuw proper en vermijdt u vertragingen in uw logistieke processen. Als specialist in de wereld van zowel de reiniging als de logistiek, delen we graag onze expertise en helpen we u om uw productiviteit te maximaliseren.

Opzit-schrobzuigmachine bij CEVA Logistics
Tennant autonome schrobzuigmachine T16 AMR in fabriek
Tennant schrobzuigmachine T7+ bij Casa distributiecentrum
Tennant achterloop-schrobzuigmachine T500 industrie fabriek
Tennant veegmachine S10 logistiek magazijn

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.