Tekst

Professionele reinigingsmachines voor schoonmaakbedrijven

Wanneer ondernemingen de hulp inroepen van schoonmaakbedrijven, verwachten ze kwalitatieve reinigingsmachines en hoogstaande vloerreinigingsoplossingen. Of uw klant nu een compact magazijn wil laten reinigen met vocht of een groot parkeerterrein proper wil laten vegen: binnen het assortiment Tennant schoonmaakmachines vindt u professionele reinigingsoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen:

Buitenreiniging opzit-veegmachine Tennant S20 bij Sanivest
Tennant polijstmachine B7 in lobby
Tekst

Ecologische schoonmaakoplossingen voor een duurzame reiniging

Met de ecologische ec-H2O watertechnologie biedt Tennant ook een duurzame reinigingsoplossing aan. Deze technologie zet water elektrisch in een innovatieve schoonmaakoplossing om en zorgt ervoor dat u geen gebruik hoeft te maken van detergenten. Dit levert niet alleen een sterk gereduceerde impact op het milieu op, maar dankzij de eenvoud van dit proces bespaart u bovendien op geld en beschermt u de gezondheid van medewerkers die allergisch reageren op detergenten. Op deze manier krijgt u als reinigingsbedrijf een eenvoudige oplossing voorhanden voor een milieuvriendelijke, duurzame schoonmaak bij uw klanten.

Achterloop-schrobzuigmachine Tennant T300 in luchthaven
Autonome Tennant schrobzuigmachine in industrieel magazijn
Tekst

Veilige autonome reinigingsmachines voor een maximale productiviteit

Tennant staat bekend als marktleider op het vlak van innovatie en technologie, en ook op het vlak van automatisatie neemt de onderneming een pioniersrol in. In samenwerking met ondernemingen gespecialiseerd in artificiële intelligentie, werden inmiddels verschillende types veilige machines voor een autonome reiniging op de markt gebracht. Deze zorgen niet enkel voor consistente reinigingsresultaten, maar doordat ze autonoom aan de slag kunnen, kunnen uw medewerkers zich ondertussen met andere taken bezig houden, wat de productiviteit doet toenemen.

Achterloop-schrobzuigmachine Tennant T1B zwembad
Tennant tapijtextractiemachine 1610 in congrescentrum
Opzit-veegschrobmachine Tennant M30 buiten sanivest
Tennant opzit-schrobzuigmachine T7+ school
Tennant micro-schrobzuigmachine CS5 cafetaria

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.