Tekst

Reinigingsoplossingen op maat voor elke overheidsinstantie

Overheidsinstellingen vervullen een voorbeeldfunctie voor de burger, wat betekent dat een zichtbare hygiëne een absolute noodzaak is. Met de professionele reinigingsmachines van Tennant vindt u oplossingen voor elk type toepassing. Of het nu gaat om het grondig schoonmaken van tapijten, het proper vegen en met vocht reinigen van uw terreinen of het polijsten van uw houten vloeren: onze experts staan u graag bij met raad en daad!

Tekst

Professionele reinigingsmachines voor elk type terrein

De categorie van de publieke instellingen is zeer ruim en omvat veel types ondernemingen en instituten. Dankzij de veelzijdigheid van het gamma Tennant reinigingsmachines, vindt u echter voor elk type terrein een veilige oplossing op maat.

Tennant veegmachine S20 bij recyclagepark Bredene
Tennant schrobzuigmachine T1B school
Tekst

Ecologische schoonmaakoplossingen voor een duurzame reiniging

Aangezien overheidsinstellingen ten dienste staan van de maatschappij, is een maatschappelijk verantwoorde reiniging vanzelfsprekend van groot belang. Met de ecologische ec-H2O watertechnologie van Tennant, kunt u bij ons dan ook gebruik maken van een uiterst duurzame reinigingsoplossing. Deze technologie zet water elektrisch in een innovatieve schoonmaakoplossing om en zorgt ervoor dat u geen gebruik hoeft te maken van detergenten. Dit levert niet alleen een sterk gereduceerde impact op het milieu op, maar dankzij de eenvoud van dit proces bespaart u bovendien op geld en beschermt u de gezondheid van medewerkers die allergisch reageren op detergenten. Op deze manier beschermt u als overheidsinstelling niet enkel het milieu, maar ook de gezondheid van uw medewerkers én van uw bezoekers.

Tennant opzit-schrobzuigmachine T7+ school
Tennant achterloop-veegmachine S10 arboretum
Tennant opzit-schrobzuigmachine T12 ziekenhuis
Tennant opzit-schrobzuigmachine T300 luchthaven
TapijtextractiemachineTennant E5 publieke instellingen

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.