Tekst

Hygiënische oplossingen voor food én non-food

Zowel bij retail food als bij retail non-food is het belangrijk om uw producten in ideale omstandigheden tot bij de eindgebruiker te brengen. Hygiëne speelt daarbij een cruciale rol: door beroep te doen op de professionele reinigingsoplossingen van Tennant, heeft u krachtige, betrouwbare schoonmaakmiddelen in handen om aan de strikte eisen van de eindgebruiker te beantwoorden.

Tekst

Reinigingsoplossingen voor elke retailspecialist

Aangezien de retailsector een zeer divers aantal producten behandelt, kunnen ook retailspecialisten de meest uiteenlopende vormen aannemen. Dankzij het ruime assortiment Tennant reinigingsmachines vormt dit geen enkel probleem: er zijn oplossingen voor reinigen mét of zónder water, alsook voor bv. het polijsten van vloeren of verwijderen van afval; en daar waar bepaalde toestellen uitblinken in kleinere ruimtes, excelleren andere in grotere gebieden.

Autonome schrobzuigmachine Tennant T7 AMR in retail food
Polijstmachine Tennant B7 in retail voeding
Tekst

Flexibele huurvloot voor piek- en dalmomenten

Ondernemingen uit de food- en non-foodretail zijn vaak meerdere keren per jaar onderhevig aan dal- en piekperiodes, denken we maar aan seizoensgebonden groenten en fruit, producten die als cadeau worden gegeven tijdens de feestdagen etc.

Om geen kostbare tijd te verliezen en steeds het benodigde aantal reinigingsoplossingen ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo heeft u op elke dag van het jaar het precieze aantal veegmachines, schrobzuigmachines, stofzuigers etc. ter beschikking waar u op dat moment nood aan heeft.

Opzit-schrobzuigmachine Tennant T17 in magazijn retail food
Veegschrobmachine Tennant M17 in retail distributie
Schrobzuigmachine Tennant T2 in winkelcentrum retail
Stand-on schrobzuigmachine Tennant T350 in retail food
Opzit-schrobzuigmachine Tennant T16 in winkelcentrum retail

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.