Tennant company verbindt zich ertoe om producten te creëren die bijdragen aan een schonere, maar ook veiligere en gezondere wereld.
Als exclusief importeur en aanbieder in België van hun reinigingsoplossingen, delen we dan ook graag enkele tips en inzichten die in deze Covid-19 tijden nog belangrijker zijn dan anders.
Tekst

We bevestigen u ook dat u blijvend op ons kunt rekenen voor een veilige, betrouwbare dienstverlening. U kunt nog steeds beroep doen op onze kantoormedewerkers en vertegenwoordigers voor al uw vragen over nieuwe reinigingsmachines, maar ook over demotoestellen, onze huurvloot of occasiemachines. U kunt nog steeds rechtstreeks contact met hen opnemen via de vertrouwde kanalen, of uw aanvraag indienen via ons contactformulier.

Ook onze servicetechniekers blijven u van dienst en houden zich hierbij aan de richtlijnen die niet enkel hun eigen gezondheid, maar ook die van onze klanten veiligstellen. Ook de bevoorrading van wisselstukken komt niet in het gedrang, zodat de benodigde onderdelen nog steeds geleverd kunnen worden.

Bekijk hieronder alvast enkele tips en inzichten die u kunnen helpen in deze Covid-19 tijden: