Tekst

Enkele maanden na de lancering in België van de T7 AMR – de eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant – is nu ook de T380 AMR op de markt gebracht. Met deze uitbreiding biedt de Amerikaanse reinigingsspecialist vanaf heden ook een schrobzuigmachine aan die compacter is en zich uitstekend doorheen kleinere ruimtes kan manoeuvreren.

Door het assortiment autonome reinigingsmachines uit te breiden, verankert Tennant zich steviger in de markt van de robotica. Ondernemingen en instanties die hiervan gebruik maken, kunnen zo beroep doen op de nieuwste technologieën om hun productiviteit te verhogen. Deze machines zijn namelijk uitgerust met een werkgeheugen, waardoor de af te leggen route slechts één maal moet worden aangeleerd alvorens ze deze zelfstandig kan reinigen. Ondertussen kan het aanwezige personeel zich op andere taken richten, die gelijktijdig met de reiniging kunnen worden uitgevoerd.

Zowel personeelsleden als hun werkgevers kunnen er bovendien op vertrouwen dat dit op een veilige manier gebeurt. De T380 AMR is met sensoren uitgerust die ervoor zorgen dat de schrobzuigmachine zich steeds veilig doorheen omgevingen begeeft en eventuele obstakels tijdig opmerkt. Wanneer dit gebeurt, komt de reinigingsmachine meteen tot stilstand en gaat ze zelfstandig op zoek naar een andere, veilige reinigingsroute.

Ontdek hier meer over de T380 AMR.