Tekst

1. Autonome oplossingen voor elke oppervlakte

De Tennant AMR’s (Autonome Mobiele Robots) van Motrac zijn niet afhankelijk van bedrading doorheen uw te reinigen ruimtes. Hierdoor kunt u ze eenvoudig op elk type oppervlakte inzetten, of het nu om kleine winkelruimtes of om grote magazijnen gaat.

Autonome reinigingsmachine Tennant T16 AMR in fabriek
Tekst

U heeft namelijk de keuze uit:

  • T380 AMR: een compacte, autonome schrobzuigmachine voor kleine ruimtes zoals verkooppunten
  • T7 AMR: een middelgrote autonome schrobzuigmachine voor grootwarenhuizen of middelgrote magazijnen
  • T16 AMR: de productiefste van de huidige generatie autonome schrobzuigmachines, toegespitst op de grootste te reinigen oppervlaktes
Tekst

2. Maximale veiligheid

Ook op vlak van veiligheid kunt u met de Tennant AMR’s op beide oren slapen. Ze zijn namelijk aan alle zijden met sensoren uitgerust die de omgeving voortdurend op gevaren scannen. Van zodra een mogelijk obstakel wordt opgemerkt, vertraagt de reinigingsmachine automatisch en komt ze indien nodig volledig tot stilstand. Pas wanneer een nieuwe, veilige route gevonden is, zal de machine opnieuw en beweging komen en uw vloer verder reinigen.

Tennant T380 AMR scanner
T380 AMR naast winkelbediende
Tekst

3. Stijging in productiviteit

Het meest gekende voordeel van autonome reinigingsmachines is dat ze 24 uur op 24, 7 dagen op 7 kunnen worden ingezet. Daarbij komt echter ook dat, wanneer uw medewerkers zich niet met vloerreiniging moeten bezighouden, ze tijd hebben voor andere waardevolle taken. U kunt hen daardoor bv. inzetten voor de reiniging van hoger gelegen gebieden of voor het uitvoeren van andere taken.

Tekst

4. Toekomstgerichte technologie

Door te investeren in automatisatie bereidt u uw onderneming ook voor op de toekomst. In een wereld waarin productiviteit steeds belangrijker wordt en het kleinste verschil doorslaggevend kan zijn, kan automatisatie u een beslissend voordeel opleveren op uw concurrentie. Bovendien toont u zich aan de buitenwereld als een onderneming die met zijn tijd meegaat, en boezemt u uw (potentiële) klanten zo extra vertrouwen in.

Benieuwd naar uw opties op vlak van automatisatie?

Ontdek ze hier!

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.