Tekst

Wij kennen uw markt

Elke sector kent specifieke wensen, eisen, wetgevingen en prioriteiten. We hebben bij Motrac jarenlange ervaring en expertise opgebouwd binnen verschillende bedrijven en branches. Hierdoor kunnen we u uitstekend assisteren bij het vinden van een oplossing op maat.

Voor iedere branche staan we klaar met persoonlijk advies en met passende producten en ondersteuning.

Staat uw branche er niet tussen? Dat kan, we zijn altijd in ontwikkeling. Bel ons gerust voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijven

Met de milieuvriendelijke, professionele reinigingsoplossingen van Tennant verkrijgen schoonmaakbedrijven alle middelen voor een duurzame reiniging.

Publieke instellingen

Publieke instellingen

Binnen het ruime assortiment Tennant schoonmaakmachines vindt u telkens een geschikte, duurzame oplossing voor de reiniging van publieke instellingen.

Industrie

Industrie

Maak gebruik van de professionele reinigingsmachines van Tennant om uw onderneming uit de industrie – van productie tot logistiek – grondig te reinigen.

Retail

Retail

Met de reinigingsmachines van Tennant beschikken bedrijven uit de retail over alle middelen om hun producten hygiënisch tot bij de klant te krijgen.

Recyclage

Recyclage

Door voor de duurzame reinigingsmachines van Tennant te kiezen, verzekert u er zich van dat recyclage op een nette, betrouwbare manier kan plaatsvinden.

Parkings

Parkings

Met de industriële reinigingsmachines van Tennant kunnen zelfs de grootste parkings en parkeergarages met verdiepingen in een oogwenk worden gereinigd.