Tekst

De veiligheid van uw personeel heeft uiteraard de hoogste prioriteit en daarom is het aan te raden batterijen en opladers regelmatig te inspecteren. Door uw accu's en opladers regelmatig te laten keuren, weet u zeker dat ze nog steeds aan de veiligheidseisen voldoen. Zo werken uw medewerkers altijd met betrouwbaar en dus veilig materiaal.

Voordelen:

  • Langere levensduur van het apparaat
  • Veilige werkomgeving voor personeel
  • Motrac regelt al het onderhoud voor u
  • Een duidelijk beeld van de kwaliteit van de batterij

De beste onderhoudsservice

Zo duurzaam mogelijk rijden, daar gaat het om. Bij Motrac weten we dat uw bedrijfsresultaat ervan afhangt en daarom is snel en betrouwbaar onderhoud een van onze basispijlers. Heeft u vragen over onze accu-onderhoudsservice of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen!

Service aanvragen

Een onderhoud plannen of nood aan een dringende herstelling omwille van een panne? Vraag hier direct een interventie aan.

Formulier
Aanhef *
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
Probleem
Maximaal 3 bestanden.
2 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.
Tekst

Lagere kosten, betere batterijen en een veilige werkplek


Stilstand van uw reinigingsmachines kost geld en omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn goede service en kwalitatief onderhoud beter. Op deze manier is het mogelijk om eventuele storingen in een vroeg stadium op te sporen en direct te verhelpen.

Met de hoog opgeleide servicemonteurs van Tennant heeft Motrac de expertise en service in huis om u te helpen wanneer u dat nodig heeft.

Met de hoog opgeleide servicemonteurs van Tennant heeft Motrac de expertise en service in huis om u te helpen wanneer u dat nodig heeft.