Tennant Company blijft ook in coronatijden verder werken aan de vernieuwing en uitbreiding van haar productaanbod. Recentelijk werden twee gloednieuwe reinigingsmachines uitgebracht op de Belgische markt, meer bepaald de CS5 schrobzuigmachine en de S7 veegmachine.
Tekst

Met de CS5 heeft Tennant haar meest compacte schrobzuigmachine op de markt gebracht, die uitermate geschikt is voor de reiniging met vocht van moeilijk bereikbare gebieden, zoals onder bureaus of tafels. Dit wordt bereikt door de zeer compacte vormgeving van de CS5, maar ook door de 180° verstelbare handgreep en de werking bij zowel voorwaartse als bij achterwaartse bewegingen, zodat vloeren uiterst efficiënt proper kunnen worden gemaakt.

De S7 is dan weer de nieuwste toevoeging aan het gamma veegmachines van Tennant. Deze achterloop-uitvoering zorgt voor een maximale stofopname tot 5 micron en werkt volledig snoerloos, waardoor haar werkgebied niet afhankelijk is van stopcontacten en de kans op ongelukken verkleint. De S7 is opgebouwd uit zeer robuuste materialen en kan daardoor ook bij licht-industriële toepassingen worden ingezet, voor de reiniging van zowel harde als van zachte vloeren.
Met beide producten zorgt Tennant Company ervoor dat gebruikers over nog meer keuze beschikken voor de reiniging van hun vloeren, zodat een oplossing op maat steeds voorhanden is.