Met de vernieuwde H35 - H50 heftrucks brengt Linde Material Handling een nieuwe telg uit de 12XX generatie op de markt. Deze vorkliften uit de 1204 serie bieden net als de eerdere 1202 en 1252 reeksen een surplus aan comfort, zichtbaarheid, bescherming en connectiviteit voor integratie in digitale systemen, met een hogere palletverwerking tot gevolg.
Tekst

Krachtpatsers voor de moeilijkste omgevingen

‘Bij bepaalde toepassingen zijn verbrandingsmotoren nog steeds moeilijk weg te denken, dit dankzij hun eenvoudige, snelle manier van bijtanken en hun performante, doch fijngevoelige Linde hydrostaat’, aldus Björn Walter, senior product manager contragewichtheftrucks bij Linde Material Handling. De robuuste H35 - H50 vorkheftrucks kunnen tientallen kratten drank gelijktijdig vervoeren, containers tot maximaal 5 ton oppikken, blokken geperst oud papier stapelen enz. Kortom, ze zijn geschikt voor de meest veeleisende (buiten)toepassingen, zelfs op stoffige paden, modderige ondergronden of oneffen wegdekken. In tegenstelling tot vorige uitvoeringen hebben deze modellen standaard een lastzwaartepunt van 600 millimeter, wat ook bij gebruik van voorzetapparatuur een hoge restcapaciteit garandeert.

Nieuwe thermische vorklift Linde H35-H50 1204-reeks stapelen papier
Tekst

Veel aandacht voor ergonomie en veiligheid

Ook de werkplek is verder geoptimaliseerd, met onder meer een brede opstap, een zachte handgreep en de nieuwste generatie stoelen en armsteunen, die ook in de andere 12XX heftrucks zijn aangebracht. Deze ingrepen zorgen stuk voor stuk voor meer comfort en worden nog aangevuld met het ergonomische stuurwiel, de Linde bipedaal en de ontkoppeling van de mast en de assen, wat de trillingen reduceert. Daarnaast zijn de H35 - H50 vorkliften standaard reeds met verschillende veiligheidsvoorzieningen uitgerust, zoals de gordelbewaking, de Linde Load Assist en de snelheidsbeperkende Linde Curve Assist. Aanvullend kunnen deze heftrucks ook met verlichtingsopties als de TruckSpot, de VertiLight en de LED Stripes worden uitgerust.

Nieuwe thermische vorklift Linde H35-H50 1204-reeks detail besturing