Tekst

Linde kwaliteit aan een scherpe prijs: Tweedehands heftrucks en magazijntrucks

Snelle beschikbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit zijn cruciale succesfactoren in de intralogistiek. Tegelijkertijd is de prijsdruk in alle sectoren hoog. Heeft u hoogwaardig intern transport nodig maar wilt of kunt u (nog) niet in een nieuwe heftruck of magazijntruck investeren? Motrac biedt u tweedehands Linde heftrucks en magazijntrucks aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Twijfelt u of tweedehandsheftrucks dezelfde kwaliteit bieden als nieuwe vorkliften? Maak u geen zorgen, onze occasieheftrucks en occasiemagazijntrucks worden telkens volledig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Van zodra ze deze kwaliteitscontrole doorstaan hebben, krijgen de gebruikte heftrucks en magazijntrucks het Linde Approved-certificaat mee: úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit! Zo koopt u de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe truck, voor de prijs van een tweedehandstruck!

Bij Motrac bieden we u zowel tweedehandsheftrucks alsook een ruim aanbod tweedehandsmagazijntrucks aan. Bekijk hieronder welke gebruikte heftrucks en magazijntrucks we u kunnen aanbieden.

Onze Linde occasies:

Tweedehands elektrische heftrucks

Tweedehands elektrische heftrucks

Groot assortiment tweedehands driewiel- en vierwiel elektrische heftrucks. Dit zijn milieuvriendelijke en zuinige heftrucks met een unieke kleine draaicirkel en een hefvermogen tot 8 ton.

Tweedehands diesel heftrucks

Tweedehands diesel heftrucks

Dankzij de gepatenteerde hydrostatische aandrijving zijn de Linde diesel-, cng- en lpg-heftrucks de zuinigste op de markt. Dit maakt hen uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Tweedehands cng- & lpg-heftrucks

Tweedehands cng- & lpg-heftrucks

Dankzij de gepatenteerde hydrostatische aandrijving zijn de Linde cng- en lpg-heftrucks de zuinigste op de markt. Dit maakt hen uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Tweedehands transpalletten

Tweedehands transpalletten

De Linde elektrische transpalletten staan toe om goederen probleemloos te laden, lossen en verplaatsen. U heeft hierbij de keuze tussen meelooptranspalletten en transpalletten met sta- of zitplatform.

Tweedehands reachtrucks

Tweedehands reachtrucks

Linde reachtrucks zijn comfortabel, krachtig, veilig én efficiënt. Daarnaast leveren ze sterke prestaties, zijn ze laag in energieverbruik en bereiken ze hefhoogtes tot niet minder dan 13 meter.

Tweedehands stapelaars

Tweedehands stapelaars

De Linde stapelaars zijn voorzien van krachtige hefmotoren van 1,4 tot 1,6 kW. Doordat deze zeer lang meegaan, beschikt u ook met een tweedehands stapelaar over een magazijntruck van topkwaliteit.

Tweedehands orderpicktrucks

Tweedehands orderpicktrucks

In onze vloot occasietrucks vindt u zowel verticale als horizontale orderpicktrucks. Of u nu een orderverzameltruck voor het eerste niveau of voor een niveau hoger zoekt: wij hebben steeds een passende truck voor uw situatie.

Tweedehands elektrische trekkers

Tweedehands elektrische trekkers

De tweedehands elektrische trekkers van Linde zijn betrouwbare én betaalbare oplossingen voor het vervoeren van uw goederen. U kunt kiezen voor lichte toestellen of voor trekkers voor zwaar transport.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.