Tekst

Bewezen betrouwbaarheid doorheen de jaren

De traditionele loodzuurbatterijen zijn nog steeds een vaak gekozen optie bij elektrische trucks, met de lage aankoopprijs als voornaamste argument. Doordat ze in verschillende formaten beschikbaar zijn, kunt u zelf beslissen welke grootte en dus welke capaciteit u nodig heeft voor uw dagelijkse logistieke toepassingen.

Tekst

Geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen

Loodzuuraccu’s hebben hun nut in de loop van tientallen jaren veelvuldig bewezen, en blijven ook vandaag bij beperkt gebruik een goede oplossing voor elektrische vorkheftrucks en magazijntrucks. Dit geldt bijvoorbeeld voor klanten die de truck slechts een paar uur per dag nodig hebben voor het laden en lossen van hun goederen.

Linde elektrische stapelaar L14 loodzuurbatterij
Linde reachtrucks R20G loodzuurbatterijen
Tekst

Om u een nauwkeurige operationele planning te garanderen, is de weergave van het resterende batterijniveau op elektrische vorkheftrucks en magazijntrucks van Linde tot op de minuut nauwkeurig. Door de langere laadtijd van loodzuurbatterijen moeten deze in een meerploegendienst doorgaans wel regelmatig worden vervangen, maar de Linde heftrucks en magazijntrucks zijn zo uitgerust dat dit proces bijzonder eenvoudig verloopt. Ook bestaat de mogelijkheid om de heftruck met een geïntegreerde lader te bestellen, indien dit voor uw toepassing interessanter is. Onze adviseurs staan u graag bij om de ideale energieoplossing voor uw toepassing te vinden.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.