Tekst

Gespecialiseerde adviseurs en techniekers voor een optimale dienstverlening

Een optimale dienstverlening aan al onze klanten is 1 van de basispijlers van Motrac. Om u een service op maat te kunnen aanbieden, hebben we een uitgebreid netwerk aan servicetechniekers en vertegenwoordigers over het hele land uitgebouwd, aangestuurd door onze 3 filialen in Antwerpen, Dottenijs en Ciney. Op deze manier kunt u er steeds vanop aan dat u geholpen zult worden door specialisten die de lokale taal perfect machtig zijn en de plaatselijke markt door en door kennen.

Tekst

Professionele servicetechniekers

Bij Motrac beperken we ons niet tot het verkopen van topproducten, we stellen ook alles in het werk om u er zo lang mogelijk van te laten genieten. Om deze kwalitatieve service na verkoop te kunnen garanderen, beschikken we over een groot team goed opgeleide servicetechniekers, die elke dag opnieuw de nodige middelen aangeleverd krijgen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zowel bij een klassiek onderhoud als bij een spoedinterventie.

Technieker naast bestelwagen
Technieker met laptop aan heftruck
Tekst

Servicepakketten in verschillende gradaties

Omdat geen enkele onderneming dezelfde is en het ene bedrijf een uitgebreider servicepakket nodig heeft dan het andere, krijgt u bij ons de keuze uit 4 verschillende servicepakketten. Door te kiezen uit de pakketten Regie, Pro, Pro Comfort en Pro+, verzekert u zichzelf van een oplossing op maat en maakt u voor zichzelf uit of u zaken als werkkosten, voorrijkosten en kosten voor preventieve onderdelen hierin wenst op te nemen.

Tekst

SIGMACert kwaliteitsgarantie

Om de veiligheid van uw intern transport te kunnen garanderen, riep SIGMA – de federatie van leveranciers van materieel voor bouw en goederenbehandeling – de SIGMACert veiligheidskeuring in het leven. Enkel door SIGMA gecertificeerde bedrijven – zoals Motrac – mogen die uitvoeren. De keuring neemt niet veel tijd in beslag en kan gewoon bij u ter plaatse gebeuren, zodat u haar eenvoudig kunt combineren met de eerstvolgende onderhoudsbeurt van uw heftrucks.

Overzicht dienstverlening

Klik hieronder om per onderdeel te bekijken hoe we een dienstverlening op maat garanderen:

Serviceadviseurs

Serviceadviseurs

Onze gespecialiseerde serviceadviseurs helpen u graag bij al uw vragen omtrent onderdelen, servicecontracten en veiligheidsanalyses.

Servicepakketten

Servicepakketten

Maak uw keuze uit onze 4 servicecontracten voor heftrucks en magazijntrucks en bepaal zelf welk type contract het beste aansluit bij uw onderneming.

SIGMACert

SIGMACert

Met SIGMACert beschikt u over alle benodigde officiële keuringsdocumenten. Laat uw intern transport daarom regelmatig keuren door onze specialisten.