Tekst

Kwalitatieve tweedehands elektrische trekkers

Of het nu om smalle gangpaden, steile hellingen, ongelijke oppervlakken of nauwe laadruimtes gaat: ook in de moeilijkste omstandigheden kunt u lasten tot maximaal 25 ton voorttrekken met de elektrische trekkers van Linde. Bovendien heeft u de keuze tussen elektrische trekkers met een sta-platform of met een zitplaats. Welke van beide types u ook kiest: u verzekert uw gebruiker steeds van een maximum aan comfort.

Dit komt ook voort uit het feit dat Linde elektrische trekkers goed gedempt zijn en over moderne stuursystemen beschikken. Deze maken nauwkeurige bewegingen en kleine draaicirkels mogelijk, en dit zonder dat de bestuurder zwaar belast wordt.

Geïnteresseerd in een elektrische trekker maar niet in het prijskaartje van een nieuw toestel? Kies dan voor ons Linde Approved Trucks-programma! We bieden u bij Motrac kwalitatieve tweedehands Linde elektrische trekkers aan die steeds volledig nagekeken zijn, om er zeker van te zijn dat ze aan de originele Linde kwaliteitsvereisten voldoen. Pas na deze grondige keuring krijgen ze het Linde Approved-certificaat opgekleefd, en bent u zeker van Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehands elektrische trekker!

Tweedehands Linde elektrische trekkers van Motrac
Tekst

Altijd de juiste occasie elektrische trekker

Kiest u voor de wendbare P20, de grote P250 of een toestel uit het middensegment? Bij Linde vindt u steeds een elektrische trekker met krachtige individuele kenmerken en prestaties. Afhankelijk van het model zijn de elektrische trekkers bijvoorbeeld zeer smal en dus geschikt voor zeer smalle gangpaden, zijn ze extra goed gedempt voor oneffen rij-oppervlakken of bieden ze nóg meer veiligheid door hun robuuste bestuurderscabines.

Heeft u toch niet uw gewenste occasie elektrische trekker gevonden of bent u op zoek naar advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Waarom kiezen voor een tweedehands elektrische trekker van Linde?

  • Kleine, middelgrote of grote elektrische trekkers
  • Linde Approved-kwaliteitslabel
  • Korte levertermijn
  • Grondig gereviseerde occasie elektrische trekkers

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte, advies over de geschikte occasie elektrische trekker voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke accessoires? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.