Tekst

Oplossingen op maat voor elk type toepassing

Wanneer u op zoek gaat naar de beste interne transportmiddelen voor uw onderneming, wenst u uiteraard heftrucks en magazijntrucks die naadloos aansluiten bij uw toepassing. Het gewicht van de lading is een belangrijke eerste indicatie, maar het gaat uiteraard veel verder. Uw ideale heftruck/magazijntruck beschikt mogelijk over specificatie voorzetapparatuur of moet bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden, en misschien draagt hij zelfs toe aan uw bedrijfsimago. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zoeken samen met u naar de perfect passende oplossing.

Tekst

Extra laag of extra hoog? Container- en brouwerijuitvoeringen

De omvang van uw heftruck of magazijntruck kan het verschil maken, bv. bij activiteiten in smalle gangen of onder lage plafonds. Wanneer uw vorkheftruck bv. wordt ingezet bij het in- en uitladen van containers, is het natuurlijk belangrijk dat hij hier vlot in kan rijden. Linde biedt daarom een specifieke containeruitvoering aan, waarmee ook de achterste goederen in de container vlot bereikt kunnen worden.

Linde elektrische heftruck X35 containerversie
Linde thermische heftruck H40 brouwerijversie bij Duvel
Tekst

Aan de andere kant worden ook heftrucks aangeboden die net hoger zijn dan gemiddeld, om zo boven hoge ladingen te kunnen blijven uitkijken. Het beste voorbeeld hiervan is de brouwerijuitvoering, die uitgerust zijn met een verhoogde stoel, een stevige mast en een versterkte bovenzijde.

Oplossingen voor explosiegevoelige of diepvriesomgevingen

Ook wanneer uw toepassingen in APEX-omgevingen plaatsvinden, biedt Linde hiervoor betrouwbare en veilige interne transportmiddelen aan. De explosiebeveiligde heftrucks en magazijntrucks van Linde bieden zowel de bestuurder als de truck de nodige bescherming, en zijn zo uitgerust dat er geen ontstekingen kunnen ontstaan.

Linde explosiebeveiligde stapelaar uitgieten ton afstandsbediening
Linde trucks coldstoreuitvoering
Tekst

Voor diepvriesomgevingen zijn er dan weer de Linde coldstoretrucks. Deze bieden bijkomende bescherming tegen zowel de koude in de diepvries, als de grote temperatuurschommelingen bij het binnen- en buitenrijden, en zorgen er zo onder meer voor dat de batterijen minder snel leeglopen.

Voorzetapparatuur voor elk type toepassing

Zoekt u een transportoplossing waarmee u bijvoorbeeld cilinders kunt klemmen, vaten kunt omdraaien of papierrollen kunt vervoeren? Dankzij het ruime aanbod aan voorzetapparatuur zorgt u ervoor dat uw heftrucks uitgerust zijn om bij nóg specifiekere toepassingen te worden ingezet. Een rotator, een vorkversteller, een rollenklem, een sideshift… er zijn talrijke mogelijkheden om uw heftruck multifunctioneel te maken.

Linde thermische heftruck met vatenklem en rotator
Linde elektrische heftruck E50 met papierklem
Tekst

Intern transportmateriaal in de kleuren van uw huisstijl

Vormen uw heftrucks en magazijntrucks onderdeel van uw uitstraling en wenst u deze te verkrijgen in uw huiskleur(en)? Geen enkel probleem. Laat ons weten hoe deze eruit dienen te zien, en wij zorgen ervoor dat uw intralogistiek perfect aansluit bij de huisstijl van uw onderneming.

Thermische heftrucks in bedrijfskleur Ebema
Linde trucks in verschillende bedrijfskleuren

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.