Tekst

Betrouwbaar advies om de juiste energiebron te kunnen kiezen

De keuze voor de juiste energiebron is al net zo belangrijk als de keuze van uw heftruck of magazijntruck. Maar deze keuze valt niet altijd zo eenvoudig te maken. Na het eerste onderscheid tussen een thermische elektrische of een elektrische aandrijving, dringen zich al meteen volgende keuzes op. Lpg of cng? Of toch liever diesel? Of ga ik voor elektrisch, en kies ik loodzuurbatterijen of een lithiumionaccu? En in welke grootte? Of misschien toch al nadenken over brandstofceltechnologie?

Er kunnen zich al snel een hele hoop vragen opwerpen, en het antwoord daarop valt niet altijd eenvoudig te vormen. Om u hierin te assisteren, staan onze adviseurs u graag met raad en daad bij. Aarzel dus niet om beroep op hun jarenlange expertise te doen, die ze met plezier aanwenden om samen met u tot de meest efficiënte beslissing te komen. Elke situatie is anders, dus kunt u er ook op vertrouwen dat u een antwoord op maat van uw onderneming krijgt.

Energy Quick Check

Reeds zelf een idee vormen over welke energieoplossing het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing? En zo te weten komen of u beter voor lithiumionbatterijen, klassieke loodzuurbatterijen of toch maar een diesel-, lpg- of cng-truck kiest? Linde Material Handling ontwikkelde een intuïtieve tool die aan de hand van 9 vragen een aanbeveling op maat van uw onderneming formuleert.

Naar de Energy Quick Check

Vrijblijvend advies aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Formulier
Aanhef *
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.