Tekst

Motrac diensten voor een veilig intern transport

Met de heftrucks en magazijntrucks van Linde Material Handling bieden we u interne transportmiddelen aan die aan de strengste veiligheidsvereisten beantwoorden. Daarnaast leveren we echter ook nog aanvullende diensten, waarmee u de veiligheid op uw werkvloer verder kunt maximaliseren en het risico op ongevallen tot een absoluut minimum kunt herleiden.

Concreet gaat het hierbij om checklists en veiligheidsposters, alsook om de Linde Safety Scan, aan de hand waarvan onze veiligheidsexperten ter plekke bij u bekijken op welke vlakken de veiligheid nog kan worden verhoogd. Tot slot kunt u ook onze brochure met magazijnoplossingen downloaden, waaraan we u niet enkel een overzicht bieden van het Linde assortiment magazijntrucks, maar ook van een groot aantal veiligheidsoplossingen waarmee u deze kunt uitrusten.

Een overzicht van onze veiligheidsbevorderende diensten

Klik hieronder om per onderdeel te bekijken welke veiligheidsdiensten we u kunnen aanbieden:

Linde Safety Scan

Linde Safety Scan

Met de Linde Safety Scan adviesdienst bezoeken onze experts de magazijnen van klanten en gaan ze ter plekke na hoe de veiligheid kan worden geoptimaliseerd.

20 veiligheidsregels

20 veiligheidsregels

Werken met heftrucks brengt risico’s met zich mee en u wilt deze natuurlijk tot een minimum beperken. Motrac staat u graag bij in het verhogen van de veiligheid in uw magazijn, en geeft u alvast 20 belangrijke regels mee voor het rijden met een heftruck.

Veiligheidsposters

Veiligheidsposters

Om uw werknemers te informeren over / te herinneren aan de belangrijkste veiligheidsmaatregelen bij het besturen van heftrucks of magazijntrucks, hebben we gratis veiligheidsposters ontwikkeld die u in uw magazijn kunt ophangen.

Veiligheidschecklist

Veiligheidschecklist

Zet de eerste stap naar een veiliger magazijn. Aan de hand van deze handige checklist kunt u zelf nagaan hoe het is gesteld met de veiligheid op de werkvloer, en kunt u - indien nodig - ook meteen de nodige stappen ondernemen.

Checklist voor dagelijks gebruik

Checklist voor dagelijks gebruik

Verleng de levensduur van uw heftrucks en magazijntrucks door dagelijks enkele controlepunten te doorlopen. U vermijdt hiermee niet enkel onverwachte stilstand, u verhoogt eveneens de veiligheid van de chauffeur.

Magazijnoplossingen

Magazijnoplossingen

Kom alles te weten over de Linde magazijnoplossingen in onze brochure. Download ze hier.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.