Tekst

Elektrische heftruck verhuur: milieuvriendelijk, stil en zuinig

Elektrische vorkheftrucks van Linde zijn emissievrij en worden daarom veel gebruikt voor werkzaamheden in afgesloten magazijnen, of bij een combinatie van indoor- en outdoor werkzaamheden. Ook in sectoren waarbinnen strenge regels gelden – zoals de HACCP-hygiënecode in de voedingssector –, worden elektrische trucks ingezet.

Door hun uitstoot worden dieselheftrucks niet in afgesloten ruimtes ingezet. U kunt dan echter voor de elektrische vorkliften van Linde kiezen: in onze huurvloot vindt u E-heftrucks met een capaciteit tussen 1,6 ton en 8 ton.

Tekst

Flexibel huren: een dag, enkele maanden of zelfs langer dan een jaar

U bent bij ons aan het juiste adres voor het flexibel en voordelig huren van een elektrische heftruck. Het maakt daarbij niet uit of u nu voor een dag, week, maand of langer dan een jaar uw intern transport zonder investeringskosten wilt uitbreiden.

Meer dan 500 trucks in onze huurvloot

Met meer dan 500 trucks in onze huurvloot vinden wij altijd een passende heftruck – of combinatie van heftrucks – op maat van uw onderneming.

Altijd de juiste heftruck dankzij deskundig advies van ons verhuurteam

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende heftrucks nodig zijn. U vertelt ons wat uw wensen en uw bedrijfsgebonden situatie zijn, en onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke vorkheftruck voor uw werkzaamheden geschikt is, inclusief eventuele voorzetapparatuur. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Waarom kiezen voor een elektrische huurheftruck?

Laagste kosten per draaiuur

De energie- en onderhoudskosten zijn lager bij een elektrische heftruck dan bij een vorkheftruck met een verbrandingsmotor.

Schone heftrucks

Elektrische trucks zijn emissievrije trucks: beter voor de mens én het milieu. Hierdoor zijn ze geschikt in sectoren waar strenge regels gelden, zoals de HACCP in de voedingssector.

Ergonomische perfectie

Linde trucks worden om de chauffeur heen ontworpen, wat resulteert in de meest comfortabele en veilige trucks op de markt. Daarnaast zijn de heftrucks eenvoudig te bedienen en zijn ze standaard voorzien van de Linde Load Control en van bovenliggende neigcilinders.

 • Laagste kosten per draaiuur
 • Schone heftrucks
 • Ergonomische perfectie
 • De energie- en onderhoudskosten zijn lager bij een elektrische heftruck dan bij een vorkheftruck met een verbrandingsmotor.

 • Elektrische trucks zijn emissievrije trucks: beter voor de mens én het milieu. Hierdoor zijn ze geschikt in sectoren waar strenge regels gelden, zoals de HACCP in de voedingssector. 

 • Linde trucks worden om de chauffeur heen ontworpen, wat resulteert in de meest comfortabele en veilige trucks op de markt. Daarnaast zijn de heftrucks eenvoudig te bedienen en zijn ze standaard voorzien van de Linde Load Control en van bovenliggende neigcilinders

Onze verhuurvloot aan elektrische heftrucks

Hieronder vindt u het actuele aanbod elektrische verhuurheftrucks. Wij hebben meer dan 500 trucks op voorraad, dus er is altijd een passende elektrische heftruck voor uw situatie. Hulp nodig bij het maken van een keuze of graag wat advies? Neem contact op met ons verhuurteam, zij denken graag met u mee!

Linde E16 - E20

Linde E16 - E20

Linde heftruck 386-serie
Hefvermogen 1,6 - 2 ton

Linde E20 - E35

Linde E20 - E35

Linde heftruck 387-serie
Hefvermogen 2 to 3,5 ton

Linde E40 - E50

Linde E40 - E50

Linde heftruck 388-serie
Hefvermogen 4 to 5 ton

Linde E80

Linde E80

Linde heftruck 1279-serie
Hefvermogen 8 ton
Waarom een elektrische heftruck huren?

✔ Geen hoge investeringskosten
✔ Eenvoudig uw capaciteit tijdelijk verhogen
✔ Vaste truckvloot flexibel vergroten en verkleinen
✔ Geen kostbare stilstand

Waarom bij Motrac huren?

✔ Trucks voldoen aan alle technische eisen
✔ Huren in heel België
✔ Flexibele huurperiodes, al vanaf 1 dag
✔ Ruim 500 verhuurtrucks beschikbaar

 • Waarom een elektrische heftruck huren?
 • Waarom bij Motrac huren?
 • ✔ Geen hoge investeringskosten
  ✔ Eenvoudig uw capaciteit tijdelijk verhogen
  ✔ Vaste truckvloot flexibel vergroten en verkleinen
  ✔ Geen kostbare stilstand

 • ✔ Trucks voldoen aan alle technische eisen
  ✔ Huren in heel België
  ✔ Flexibele huurperiodes, al vanaf 1 dag
  ✔ Ruim 500 verhuurtrucks beschikbaar

Huuraanvraag

Tijdelijk nood aan extra capaciteit? Vul onderstaand formulier in en ons verhuurteam zoekt voor u de geschikte huurtruck.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *

Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
Welk type truck wenst u te huren?
Welk type machine wenst u te huren?
Gewenste opties
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.