Tekst

Kwalitatieve tweedehandsreachtrucks

De Linde reachtrucks zijn een ideale partner voor het oppikken, transporteren en opnieuw wegzetten van goederen in smalle, hoge gangen. Ze zijn op maat van deze uitdagende omstandigheden gemaakt en zorgen ervoor dat u efficiënt aan de slag kunt in zowel laag- als hoogbouwmagazijnen. Behalve hun uitmuntende wendbaarheid zorgen verschillende ondersteunende display- en assistentiesystemen ervoor dat reachtruckchauffeurs vlot en veilig doorheen alle gangen kunnen manoeuvreren. Deze systemen passen bijvoorbeeld automatisch de hef- en rijsnelheid van de reachtruck aan, of compenseren nauwkeurig alle schommelingen van de mast.

Bent u op zoek naar een wendbare Linde reachtruck zonder de investering van een nieuwe truck? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma, en uzelf een occasiereachtruck aanschaffen die aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoordt. Pas na grondig nazicht door onze Motrac experts ontvangt deze het Linde Approved-label: úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsreachtruck!

Linde reachtrucks van Motrac in nieuw magazijn Soprema Tongeren
Tekst

Altijd de juiste occasiereachtruck voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim assortiment aan gebruikte reachtrucks, gaande van standaard uitvoeringen tot versies voor buitengebruik of reachtrucks met een extra ruime cabine. Heeft u toch niet uw gewenste occasiereachtruck gevonden of bent u op zoek naar advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Tekst

Waarom kiezen voor een tweedehandsreachtruck van Linde?

  • Verschillende types reachtrucks
  • Groot assortiment
  • Linde Approved-kwaliteitsgarantie
  • Korte levertijd
  • Grondig gereviseerde occasiereachtrucks

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte of advies over de geschikte occasiereachtruck voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke accessoires? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.