Tekst

Uw specialist in heftruck- en magazijntruckverhuur

Door een vorkheftruck of magazijntruck te huren blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurtrucks als bedrijf volledig af te schrijven, waardoor u meteen bespaart en u ook in piektijden alle middelen voorhanden heeft. Voor alle werkzaamheden hebben wij namelijk steeds de juiste truck en de beste apparatuur voorhanden. Zoekt u tijdelijk een magazijntruck, wilt u een heftruck huren of wenst u meer te weten te komen over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Waarom een vorklift of magazijntruck huren?

 • Geen verhoging van investeringskosten
 • Eenvoudig en flexibel uw capaciteit tijdelijk verhogen
 • Uw vaste truckvloot flexibel op- en afschalen
 • 100% bedrijfszekerheid: onze trucks voldoen aan alle technische eisen
 • Vanaf één dag tot één jaar of langer
 • Op aanvraag zijn voorzetapparatuur en batterijen beschikbaar
 • Koop na afloop mogelijk

Een dag, enkele maanden of zelfs langer dan een jaar huren? Alles is mogelijk!

U huurt bij ons zowel elektrische als door brandstof aangedreven vorkheftrucks met een hefcapaciteit tussen 1 en 16 ton. Daarnaast beschikken wij ook over een enorm aanbod elektrische transpalletten, stapelaars, reachtrucks, orderpicktrucks en trekkers die direct voor u beschikbaar zijn. Of u nu voor een dag, een week, een maand of langer dan een jaar uw intern transport zonder investeringskosten wilt uitbreiden: wij hebben de juiste truck voor u!

Altijd de juiste huurtruck dankzij deskundig advies van ons verhuurteam

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende types vorkliften of magazijntrucks nodig zijn. Ons ervaren verhuurteam denkt mee en geeft u een deskundig advies. U vertelt ons wat uw wensen en uw bedrijfsgebonden situatie zijn, en onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden geschikt is. Indien gewenst, zorgen wij ook voor geschikte voorzetapparatuur. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Ontdek hier de verschillende heftrucks en magazijntrucks in onze huurvloot

Elektrische heftruck huren

Elektrische heftruck huren

Elektrische vorkheftrucks van Linde zijn emissievrij en worden daarom veel gebruikt voor werkzaamheden in afgesloten magazijnen, of bij een combinatie van indoor- en outdoor werkzaamheden. Ook in sectoren waarbinnen strenge regels gelden – zoals de HACCP-hygiënecode in de voedingssector –, worden elektrische trucks ingezet.

Diesel en LPG heftruck huren

Diesel en LPG heftruck huren

Met de unieke hydrostatische aandrijving zijn de compacte Linde dieselvorkheftrucks met afstand de zuinigste op de markt door hun lage brandstofverbruik. In onze huurvloot vindt u dieselvorkliften met een capaciteit tussen 1,6 ton en 8 ton.

Stapelaar huren

Stapelaar huren

De uiterst wendbare en compacte elektrische Linde stapelaars zijn geschikt voor veelzijdige inzet op ieder vloeroppervlak voor de handling van open en gesloten pallets. Het hefvermogen van onze huurstapelaars varieert tussen de 0,8 tot 2 ton.

Reachtruck huren

Reachtruck huren

De reachtrucks van Linde zijn comfortabel, krachtig, veilig en efficiënt; leveren topprestaties én zijn laag in energieverbruik. In onze huurvloot vindt u diverse series Linde reachtrucks met een hefcapaciteit tussen de 1 ton en 2 ton en een maximale hefhoogte van 9 meter.

Orderpicktruck huren

Orderpicktruck huren

U verzamelt orders snel, nauwkeurig en veilig met de premium Linde orderpickers. In onze huurvloot vindt u verticale orderpicktrucks en horizontale orderpicktrucks met een capaciteit tussen 0,8 en 2 ton. Wij hebben altijd een passende truck voor uw situatie.

Elektrische transpallet huren

Elektrische transpallet huren

In onze huurvloot vindt u meeloop-transpalletten en transpalletten met een sta-platform met een capaciteit tussen 0,5 ton en 2 ton.

Elektrische trekker of platformwagen huren

Elektrische trekker of platformwagen huren

De elektrische Linde trekkers beschikken over moderne stuursystemen die precieze rijmanoeuvres en korte draaicirkels mogelijk maken. In onze huurvloot vindt u meeloop-, opsta- of opzitmodellen met een trekvermogen van 0,8 ton t.e.m. 25 ton.

Veel gestelde vragen over het huren van heftrucks en magazijntrucks

1. Welk type heftruck huren: diesel, lpg of elektrisch?

Een elektrische vorkheftruck wordt ingezet voor binnen werkzaamheden omdat er geen uitstoot van uitlaatgassen is, in tegenstelling tot verbrandingsmotoren. Elektrisch trucks worden vaak gebruikt in o.a. de levensmiddelen- of papierindustrie. Ze zijn niet alleen schoner maar ook stiller dan de diesel vorkheftrucks. Een voordeel van diesel huurtrucks, is dat deze vrijwel continue inzetbaar zijn. Een tank vullen kost minder tijd dan een accu laden. U huurt bij ons zowel elektrische (E-trucks) als diesel (H-trucks) heftrucks. Elektrische trucks huurt u van 1 ton tot en met 8 ton. Verbrandingstrucks huurt u van 1.6 ton tot en met 8 ton.

2. Waarom zou ik een heftruck huren voor een korte periode?

Uw capaciteit kan beïnvloed worden door bv. plotse storingen, seizoensgebonden pieken of grote onverwachte orders. Deze omstandigheden kunnen leiden tot onvoorziene vertragingen, en op zulke momenten kan het huren van één of meerdere trucks u helpen uw productiviteit te verzekeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten.

3. Moet ik schade aan de heftruck betalen?

Indien u zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan de heftruck ten gevolge van roekeloosheid of onjuist gebruik van de heftruck, dan bent u verantwoordelijk voor de servicekosten. Vraag naar onze bijkomende schadeverzekering indien u zich hiertegen wilt beschermen. Kosten ten gevolge van slijtage of fabrieksfouten, zijn voor rekening van Motrac.

4. Welke vragen moet ik me stellen om de juiste truck te huren?
 • Waarvoor zal de truck gebruikt worden?
 • Hoe hoog moet de heftruck of magazijntruck de lading kunnen tillen?
 • Wat is het gewicht van de lading?
 • Wat zijn de afmetingen van de lading?
 • Wat is de maximale doorrijhoogte op de site waar ik de truck wil inzetten?
 • Heb ik specifieke voorzetapparatuur (zoals bijvoorbeeld een rotator of balenklem) en/of specifieke lengte van vorken nodig?
 • In geval van elektrische heftrucks of magazijntrucks: welke stroomvoorzieningen zijn er aanwezig op de site waar ik de truck wil inzetten?
 • Zijn er specifieke vereisten / restricties qua veiligheid (snelheid, verlichting, gordel, …)?
 • 1. Welk type heftruck huren: diesel, lpg of elektrisch?
 • 2. Waarom zou ik een heftruck huren voor een korte periode?
 • 3. Moet ik schade aan de heftruck betalen?
 • 4. Welke vragen moet ik me stellen om de juiste truck te huren?
 • Een elektrische vorkheftruck wordt ingezet voor binnen werkzaamheden omdat er geen uitstoot van uitlaatgassen is, in tegenstelling tot verbrandingsmotoren. Elektrisch trucks worden vaak gebruikt in o.a. de levensmiddelen- of papierindustrie. Ze zijn niet alleen schoner maar ook stiller dan de diesel vorkheftrucks. Een voordeel van diesel huurtrucks, is dat deze vrijwel continue inzetbaar zijn. Een tank vullen kost minder tijd dan een accu laden. U huurt bij ons zowel elektrische (E-trucks) als diesel (H-trucks) heftrucks. Elektrische trucks huurt u van 1 ton tot en met 8 ton. Verbrandingstrucks huurt u van 1.6 ton tot en met 8 ton.

 • Uw capaciteit kan beïnvloed worden door bv. plotse storingen, seizoensgebonden pieken of grote onverwachte orders. Deze omstandigheden kunnen leiden tot onvoorziene vertragingen, en op zulke momenten kan het huren van één of meerdere trucks u helpen uw productiviteit te verzekeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten. 

 • Indien u zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan de heftruck ten gevolge van roekeloosheid of onjuist gebruik van de heftruck, dan bent u verantwoordelijk voor de servicekosten. Vraag naar onze bijkomende schadeverzekering indien u zich hiertegen wilt beschermen. Kosten ten gevolge van slijtage of fabrieksfouten, zijn voor rekening van Motrac.

  • Waarvoor zal de truck gebruikt worden?
  • Hoe hoog moet de heftruck of magazijntruck de lading kunnen tillen?
  • Wat is het gewicht van de lading?
  • Wat zijn de afmetingen van de lading? 
  • Wat is de maximale doorrijhoogte op de site waar ik de truck wil inzetten?
  • Heb ik specifieke voorzetapparatuur (zoals bijvoorbeeld een rotator of balenklem) en/of specifieke lengte van vorken nodig?
  • In geval van elektrische heftrucks of magazijntrucks: welke stroomvoorzieningen zijn er aanwezig op de site waar ik de truck wil inzetten?
  • Zijn er specifieke vereisten / restricties qua veiligheid (snelheid, verlichting, gordel, …)?

Huuraanvraag

Tijdelijk nood aan extra capaciteit? Vul onderstaand formulier in en ons verhuurteam zoekt voor u de geschikte huurtruck.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *

Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
Welk type truck wenst u te huren?
Welk type machine wenst u te huren?
Gewenste opties
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.