Tekst

Kwalitatieve tweedehandstranspalletten

Linde transpalletten vormen de ideale basis voor het transport van goederen op palletten, of het nu om het laden en lossen van bestel- en vrachtwagens gaat, of om het transport van palletten over korte tot middellange afstand. Zowel de manuele als de elektrische pallettrucks van Linde worden gekenmerkt door een soepele, eenvoudige en vooral ergonomische bediening.

Bent u op zoek naar een wendbare Linde transpallet maar wenst u niet in een nieuwe pallettruck te investeren? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma, waarmee u gebruik kunt maken van hoogstaande, grondig gecontroleerde Linde tweedehandspallettrucks die aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Enkel wanneer de palletwagens onze Motrac kwaliteitscontrole hebben doorstaan, ontvangen ze het Linde Approved-label: úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandstranspallet!

Elektrische transpallet Linde T20 van Motrac uitladen vrachtwagens Soprema Tongeren
Tekst

Altijd de juiste occasietranspallet voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim aanbod aan gebruikte transpalletten, gaande van wendbare, manuele pallettrucks, over schaartranspalletten, tot krachtige elektrische transpalletten. Bovendien heeft u de keuze uit meeloop- of meerijdpalletwagens, waardoor u telkens een oplossing op maat kunt vinden. Heeft u toch niet uw gewenste occasiepallettruck gevonden of bent u op zoek naar advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Klantcase Weerts Supply Chain elektrische transpallet
Tekst

Waarom kiezen voor een tweedehandstranspallet van Linde?

  • Keuze uit manuele of elektrische transpalletten
  • Keuze uit meeloop- of meerijdtranspalletten
  • Grote voorraad
  • Linde Approved-kwaliteitslabel
  • Korte levertijd
  • Grondig gereviseerde occasiepallettrucks

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte of advies over de geschikte occasietranspallet voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke accessoires? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.