Tekst

Wij kennen uw markt

Elke sector kent specifieke wensen, eisen, wetgevingen en prioriteiten. We hebben bij Motrac jarenlange ervaring en expertise opgebouwd binnen verschillende bedrijven en branches. Hierdoor kunnen we u uitstekend assisteren bij het vinden van een oplossing op maat.

Voor iedere branche staan we klaar met persoonlijk advies en met passende producten en ondersteuning.

Staat uw branche er niet tussen? Dat kan, we zijn altijd in ontwikkeling. Bel ons gerust voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Automotive

Automotive

Bij Linde heeft u de keuze uit een ruim aanbod betrouwbare, duurzame interne transportmiddelen voor een naadloze toelevering binnen de Automotive-industrie.

Warehouse & Logistics

Warehouse & Logistics

Met de Linde heftrucks en magazijntrucks verkrijgt u snelle, veelzijdige interne transportmiddelen voor opslag en vervoer binnen transport & logistiek.

Materials & Commodities

Materials & Commodities

De krachtige, ergonomische en veelzijdige Linde heftrucks en magazijntrucks vormen de perfecte oplossing voor de zware materials & commodities-sectoren.

Retail

Retail

Binnen het assortiment Linde heftrucks en magazijntrucks vindt u logistieke oplossingen voor elke onderneming uit de retail, zowel food als non-food.

Food & Beverage

Food & Beverage

Met de Linde heftrucks en magazijntrucks beschikt u over kwalitatieve interne transportmiddelen voor de voedsel- en drankenindustrie.

Recyclage

Recyclage

De krachtige Linde heftrucks en magazijntrucks zijn de perfecte interne transportmiddelen voor de recyclage van gebruikte goederen.

E-commerce

E-commerce

Linde beschikt over een ruim aanbod magazijntrucks waarmee u uw e-commerce naar een hoger niveau tilt, gaande van orderpicktrucks tot smallegangentrucks.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.