Tekst

Uitgebreid aanbod interne transportmiddelen voor efficiënte orderpicking

De opkomst van e-commerce heeft de nood aan snelle orderpicking de voorbije jaren sterk doen toenemen. De snelheid waarmee orders samengesteld kunnen worden, is in grote mate afhankelijk van de efficiënte van de orderpicktrucks. Om u ervan te verzekeren dat dit proces in uw onderneming vlot verloopt, kunt u beroep doen op meer dan 20 configuraties aan Linde orderverzameltrucks, waartussen u steeds een oplossing op maat zult terugvinden.

Tekst

Unieke dubbele positionering bij horizontale orderpicktrucks

De enorme configureerbaarheid van de Linde orderpicktrucks uit zich voornamelijk in het segment van de horizontale orderverzameltrucks. Een eerste belangrijk onderscheid is het verschil tussen enerzijds de klassieke vormgeving – waarbij de orderpicker achter de batterij plaatsneemt – en anderzijds de vernieuwde uitvoering, die de orderverzamelaar toelaat voor de batterij plaats te nemen. Het grote voordeel van deze vernieuwing is dat de orderpicker een veel duidelijker zicht op de omgeving verkrijgt, waardoor de veiligheid toeneemt. Linde is overigens de eerste producent van orderpicktrucks die de beide uitvoeringen in zijn assortiment heeft opgenomen.

Linde orderpicktruck N20C met lange vorken
Linde dubbele orderpicktruck N20
Tekst

Behalve deze eerste belangrijke opdeling, staan u nog verschillende andere configuraties ter beschikking:

  • Dubbelstacker voor twee ladingen boven elkaar (D)
  • Versie met lange vorkbasis voor twee ladingen achter elkaar (LoL)
  • Versie met initiële lift (Li)
  • Kostengunstige uitvoering (B)
  • Extra krachtige uitvoering (HP)

Orderpicken op hoog niveau, zowel letterlijk als figuurlijk

Ook voor orderverzamelen op grotere hoogtes kunt u beroep doen op de efficiënte magazijntrucks van Linde. De verticale orderpicktrucks laten een grotere werkhoogte toe, met een maximaal hefbereik van maar liefst 12 meter. Net als hun horizontale tegenhangers zijn ook de verticale orderverzameltrucks gericht op veilig en comfortabel werken. Dit uit zich onder meer in de Linde System Control, een veiligheidssysteem dat de rijd-, lift- en stuurbewegingen ook op grote hoogte voortdurend monitort en bijstuurt, zodat de bestuurder steeds in alle veiligheid aan de slag kan.

Linde orderpicktruck V08
Linde V-Modular orderpicking op grote hoogte
Tekst

Een belangrijk kenmerk van de verticale orderverzameltrucks is dat de bestuurder ervan mee omhoog gaat. Hierdoor kan hij ook op grote hoogte de goederen manueel uit de rekken halen, zodat hiervoor geen ander toestel moet worden ingezet.

Semi-automatische uitvoeringen voor tot 20% meer productiviteit

Om het wandelen tussen rek en orderpicktruck – en het bijbehorende tijdsverlies – tot een minimum te beperken, heeft Linde Material Handling tevens semi-automatische horizontale orderpicktrucks op de markt gebracht. Deze beschikken over twee mogelijke bedieningsmodi, beide toegespitst op een specifieke orderpicksituatie. Wanneer een magazijngang in een U-vorm wordt doorlopen, biedt de ‘Follow-me’-functie de meest efficiënte oplossing. In deze modus rijdt de truck automatisch mee met de orderpicker zodat deze de goederen steeds rechtstreeks van het rek op de pallet kan leggen. Worden goederen echter afwisselend links en rechts opgenomen, kan beter voor de ‘Stop-and-go’-functie worden gekozen, waarbij de medewerker de truck met een afstandsbediening kan doen voortrijden.

Linde semi-automatische orderpicktruck N20 SA
Linde semi-automatische orderpicktruck N20 SA afstandsbediening
Tekst

Deze semi-automatische orderverzameltrucks komen aan het einde van elke gang automatisch tot stilstand, om aanrijdingen met andere trucks te vermijden. Daarnaast zijn ze ook allen met een ingebouwde veiligheidsscanner uitgerust, die de truck automatisch doet stoppen wanneer een obstakel wordt opgemerkt.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.