Tekst

Kwalitatieve tweedehands cng- & lpg-heftrucks

De Linde gasheftrucks hebben een onovertroffen krachtproductie, en dit dankzij hun hydrostatische aandrijving die de drijvende kracht is achter bijna alle thermische heftrucks, of ze nu gebruik maken van cng, van lpg of van diesel. De Linde hydrostaat staat zowel voor een ongekende efficiëntie als voor een minimaal brandstofverbruik en heeft slechts een beperkt aantal bewegende delen nodig: hierdoor valt er minder slijtage voor en gaan onderhoudskosten merkbaar omlaag. Door hun combinatie van kracht en zuinigheid bieden de Linde cng- & lpg-heftrucks ideale werkmiddelen voor intensief gebruik.

Wenst u een krachtige Linde gasheftruck aan te kopen zonder in een nieuwe vorklift te moeten investeren? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma, waarmee u gebruik kunt maken van hoogstaande, door Motrac experts gecontroleerde Linde tweedehands cng- of lpg-heftruck die aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Pas nadat de vorkheftrucks onze kwaliteitscontrole hebben doorstaan, ontvangen ze het Linde Approved-certificaat:
úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsheftruck!

Linde Approved Trucks occasie heftrucks en magazijntrucks bij Motrac
Tekst

Altijd de juiste gasoccasieheftruck voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim aanbod aan thermische occasievorkliften – van compacte, wendbare 1,4 tons gasheftrucks tot krachtige 18 tons gasheftrucks – zodat u telkens een oplossing op maat kunt vinden. Heeft u toch niet uw gewenste occasievorkheftruck gevonden of bent u op zoek naar advies i.v.m. een gebruikte cng- / lpg-heftruck? Vraagt u zich bijvoorbeeld af of u voorzetapparaat kunt bevestigen aan de gasvorklift van uw keuze? Aarzel niet om ons te contacteren!

Thermische Linde occasieheftruck op gas van Motrac
Tekst

Waarom kiezen voor een tweedehands lpg- of cng-heftruck van Linde?

  • Divers assortiment
  • Grote voorraad
  • Linde Approved-kwaliteitsgarantie
  • Snelle levering
  • Grondig gereviseerde occasievorkliften

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte, advies over de geschikte occasieheftruck voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke voorzetapparatuur? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.