Tekst

Kwalitatieve tweedehandsstapelaars

De Linde stapelaars zijn uiterst betrouwbare interne transportmiddelen voor het transport van goederen, alsook voor de opslag ervan op de 1ste en 2de rij van uw magazijn. Binnen het Linde assortiment vindt u verschillende types stapelaars voor lasten tot maximaal 2 ton: breedspoorstapelaars, stapelaars voor enkele lasten, double stackers, meeloopstapelaars, stapelaars met sta-platform, stapelaars met rij-platform etc.

Linde stapelaars worden gekenmerkt door hun smalle chassis en grote wendbaarheid, maar gaan ook te werk met een bijzonder hoge precisie en zijn enorm energiezuinig. Bent u hiernaar op zoek maar wenst u niet in een nieuwe stapelaar te investeren? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma, en uzelf een occasiestapelaar aanschaffen die aan de originele Linde kwaliteitsvereisten beantwoordt. Pas na een uitgebreide controle door onze Motrac experts ontvangt deze het Linde Approved-certificaat, en kunt u beroep doen op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsstapelaar!

Linde occasiestapelaar met sleutelhanger Approved Truck
Tekst

Altijd de juiste occasiestapelaar voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim assortiment aan occasiestapelaars, zowel met als zonder zit- of sta-platform, en zowel voor het transport van open als van gesloten palletten. Heeft u toch niet uw gewenste gebruikte stapelaar gevonden of bent u op zoek naar advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Tweedehands Linde stapelaar in magazijn
Tekst

Waarom kiezen voor een tweedehandsstapelaar van Linde?

  • Meerdere types stapelaars
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment
  • Linde Approved-kwaliteitsgarantie
  • Grondig nagekeken occasiestapelaars

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte of advies over de geschikte occasiestapelaar voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke accessoires? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.