Tekst

Energie op maat van uw toepassingen

Het belang van het juiste energiesysteem valt niet te onderschatten, zeker niet in het kader van de Total Cost of Ownership (TCO). Daarbij speelt namelijk niet enkel de aanschafprijs van uw heftruck of magazijntruck een belangrijke rol, datzelfde geldt zeker ook voor uw energiekosten. Elke energieoplossing heeft andere eigenschappen en stelt zijn eigen eisen, denk maar aan aspecten als de benodigde ruimte voor tanken of opladen, energiekosten of milieuduurzaamheid.

Welk systeem u ook kiest: met de innovatieve energieoplossingen van Linde Material Handling bent u steeds verzekerd van de nieuwste technologie, beschikbaar voor een breed scala aan interne transportmiddelen en steeds voorzien van het nodige advies.

Energy Quick Check

Welke energieoplossing is het meest geschikt voor uw specifieke toepassing? Kiest u beter voor lithiumionbatterijen, klassieke loodzuurbatterijen, of toch maar een diesel-, lpg- of cng-truck? Linde Material Handling ontwikkelde een intuïtieve tool die aan de hand van 9 vragen een aanbeveling op maat van uw onderneming formuleert.

Naar de Energy Quick Check

Energieoverzicht

Klik hieronder om de verschillende energiesystemen te bekijken of om meer te weten te komen over ons energieadvies:

Linde Hydrostaat

Linde Hydrostaat

De Linde hydrostaat is het geheim achter de hoge vermogensproductie, de hoge precisie en de zeer lage onderhoudskosten van de krachtige Linde diesel-, LPG- & CNG-heftrucks.

Lithiumionbatterijen

Lithiumionbatterijen

Lithiumionbatterijen bieden u dé elektrische oplossing voor inzet bij zware toepassingen, zoals gebruik gedurende meerdere shiften of in coldstore.

Loodzuurbatterijen

Loodzuurbatterijen

Met loodzuurbatterijen kiest u voor bewezen technologie die u een goede elektrische oplossing biedt voor lichte tot middelzware toepassingen.

Brandstofceltechnologie

Brandstofceltechnologie

Uw heftruck of magazijntruck in slechts 3 minuten voltanken geen enkele vorm van uitstoot produceren? Ontdek de Linde brandstofceltechnologie.

Energieadvies

Energieadvies

De juiste energiebron voor uw heftrucks of magazijntrucks kiezen is belangrijk maar niet eenvoudig. Doe daarom gerust beroep op onze Motrac energieadviseurs.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.