Tekst

Kwalitatieve tweedehandsorderpicktrucks

Bij orderpicken is uw verwerkingssnelheid wat u onderscheid van uw concurrentie. Tijd is geld, en met de ergonomische Linde orderverzameltrucks bespaart u op beide. Doordat ze hun bestuurder een maximum aan comfort bieden en elke handeling accuraat en snel uitvoeren, kunnen zowel de verticale als de horizontale orderpicktrucks van Linde een hoge hoeveelheid orderpickopdrachten per dag verwerken.

Hun comfort wordt verzekerd door hun trillingsvrije bestuurderplatforms, intuïtieve bediening en lage instaphoogte, alsook door de ruimschoots voorziene ruimte. Bovendien zijn ze opgebouwd vanuit een modulair concept, wat betekent dat de klant zijn orderverzameltruck zo kan samenstellen dat deze optimaal op de exacte toepassing inspeelt – wat ook weer bijdraagt tot hun hoge productiviteit.

Wenst u zich een occasieorderpicktruck aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma. We bieden u bij Motrac kwalitatieve tweedehands Linde orderverzameltrucks aan die steeds volledig gecontroleerd zijn, om er zeker van te zijn dat ze aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Pas na dit grondig nazicht krijgen ze het Linde Approved-certificaat opgekleefd: úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsorderpicktruck!

Tweedehands verticale Linde orderpicktruck van Motrac
Tekst

Altijd de juiste occasieorderverzameltruck voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim assortiment aan occasieorderpicktrucks, zowel horizontale als verticale uitvoeringen.

  • Horizontale orderverzameltrucks: deze orderpicktrucks zijn gericht op werken op grondhoogte of op het eerste niveau van het magazijn. Dit zijn de tweedehands orderverzameltrucks van de N-reeks.
  • Verticale orderverzameltrucks: deze orderpicktrucks beschikken over grotere kabines en beveiligingen aan weerszijden, dit omdat ze voorzien zijn op werken op hogere niveaus. Dit zijn de tweedehands orderverzameltrucks van de V-reeks.

Heeft u toch niet uw gewenste occasieorderpicktruck gevonden of bent u op zoek naar advies? Aarzel niet om ons te contacteren!

Waarom kiezen voor een tweedehandsorderverzameltruck van Linde?

  • Zowel horizontale als verticale orderverzameltrucks
  • Ruim assortiment
  • Linde Approved-kwaliteitscertificaat
  • Snelle levering
  • Grondig gereviseerde occasieorderpicktrucks

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte, advies over de geschikte occasieorderpicktruck voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke accessoires? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.