Tekst

Kwalitatieve tweedehands dieselheftrucks

De Linde dieselheftrucks hebben een onovertroffen krachtproductie, en dit dankzij hun hydrostatische aandrijving. De gepatenteerde Linde hydrostaat is namelijk de drijvende kracht achter nagenoeg alle thermische heftrucks, of ze nu gebruik maken van diesel, van cng of van lpg. Deze krachtbron koppelt een ongekende efficiëntie aan een minimaal brandstofverbruik en maakt gebruik van slechts een beperkt aantal bewegende delen, waardoor minder slijtage voorkomt en onderhoudskosten merkbaar omlaag gaan. Door hun combinatie van kracht en zuinigheid, zijn de Linde dieselheftrucks uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Wenst u zich deze uiterst betrouwbare oplossing aan te schaffen zonder in een nieuwe heftruck te investeren? Dan kunt u gebruik maken van ons Linde Approved Trucks-programma voor occasies: we bieden u hoogstaande Linde tweedehandsheftrucks aan die steeds volledig nagekeken zijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze aan de originele Linde fabrieksspecificaties beantwoorden. Pas nadat ze de Motrac kwaliteitscontrole hebben doorstaan, ontvangen ze het Linde Approved-certificaat: úw garantie op onverminderde Linde kwaliteit aan de prijs van een tweedehandsheftruck!

Linde thermische IC heftruck H40 H50 EVO stapelen wielen Linde Protector FRame
Tekst

Altijd de juiste dieseloccasieheftruck voor uw toepassing

U vindt op onze occasiepagina een ruim aanbod aan gebruikte dieselheftrucks, gaande van compacte, wendbare 1,4 tons vorkheftrucks tot krachtige 18 tons vorkheftrucks. Op deze manier vindt u telkens een oplossing op maat van uw onderneming. Vindt u toch niet uw gewenste occasie dieselheftruck of bent u op zoek naar advies? Vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw gewenste vorkheftruck compatibel is met voorzetapparatuur? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Waarom kiezen voor een tweedehands dieselheftruck van Linde?

  • Ruime voorraad en uiteenlopend assortiment
  • Snelle beschikbaarheid
  • Linde Approved-kwaliteitsgarantie
  • Volledig gereviseerde occasie dieselheftrucks

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wenst u een vrijblijvende offerte, advies over de geschikte occasieheftruck voor uw toepassing, of heeft u nood aan specifieke voorzetapparatuur? Wij nemen spoedig contact met u op!

Formulier
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.