Tekst

Logistieke oplossingen voor snel laden en lossen

Om bestelwagens en vrachtwagens snel in en uit te laden, kunt u beroep doen op verschillende types interne transportmiddelen. Meestal wordt gekozen voor manuele of elektrische transpalletten bij horizontaal transport, of voor elektrische of thermische heftrucks, bv. wanneer een vrachtwagen zijdelings kan worden uitgeladen. Linde beschikt in beide categorieën over een ruim assortiment waaruit u telkens een oplossing op maat kunt kiezen.

Laagste kost per verwerkte pallet

Een belangrijk pluspunt van de Linde heftrucks is hun grote krachtontwikkeling. De thermische heftrucks van Linde stonden hier reeds lang voor bekend dankzij de gepatenteerde Linde hydrostaat, en sinds 2021 beschikken ze ook in het segment van de elektrische heftrucks over een absolute krachtpatser: de Linde 1252 X.

Linde thermische heftruck 1202 inladen vrachtwagen
Linde elektrische heftruck 1252 X uitladen vrachtwagen
Tekst

Bij de lancering van deze nieuwe elektrische heftruckreeks, werd een door TÜV gecertificeerde vergelijkingstest georganiseerd, waarbij 2 belangrijke conclusies naar voren kwamen: allereerst waren de Linde X20 - X35 heftrucks net zo krachtig als de thermische Linde H20 - H35 trucks, en daarnaast bleek ook dat de kost per verwerkte pallet beduidend lager lag dan bij alle andere trucks die aan de test deelnamen, zowel van Linde zelf als van concurrerende merken.

Efficiënt transport in uw magazijn én in de stad

Linde beschikt over een gevarieerd aanbod transpalletten in verschillende uitvoeringen. Naast de best gekende achterloopmodellen zijn er namelijk ook meerdere categorieën met vaste en opklapbare sta- of zitplatforms, die hun bestuurder ook over langere afstanden een comfortabel, ergonomische transport bieden.

Linde elektrische transpallet MT15 in bestelwagen bij Ad Bidendum
Linde transpallet CitiOne in stad
Tekst

Bent u daarnaast ook vaak in de stad onderweg? Dan heeft u de keuze uit enkele uiterst compacte en wendbare elektrische transpalletten, die ook in stedelijke omgevingen tot hun recht komen. Deze elektrische pallettrucks zijn stuk voor stuk lichtgewichten, zodat u ze zelfs in een bestelwagen eenvoudig kunt meenemen:

Transpalletten met ingebouwd weegindicatiesysteem

Binnen het assortiment van de manuele transpalletten kan worden gekozen voor toestellen met een ingebouwd weegindicatiesysteem, zoals de Linde M25 Scale+. Door voor een manuele pompwagen met ingebouwde weegschaal te kiezen, maakt u externe meetinstrumenten overbodig, wat resulteert in tijdswinst en een lagere lichamelijke belasting van uw medewerkers.

Linde transpalletten M25 en M25 Scale+ met ingebouwde weegschaal
Weegschaal scherm manuele transpallet Linde M25 Scale+

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.