Tekst

Totaalconcept voor magazijninrichting

Motrac biedt een totaalconcept voor uw magazijninrichting, van ontwerp en uitwerking tot productie, installatie en onderhoud. We streven ernaar uw logistieke processen te optimaliseren, nieuwe producten te ontwikkelen en te innoveren, steeds met uw behoefte centraal.

Welke stelling voor uw magazijn?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw magazijn met stellingen (racking) in te richten. U kunt kiezen voor vaste-, mobiele- of geautomatiseerde stellingen of een zelfdragend magazijn. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u een passende magazijninrichting, mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions.

Elke onderneming is anders. We denken graag met u mee en baseren ons advies op:

 • Het type goederen
 • Het aantal goederen
 • De oppervlakte van uw magazijn
 • De beschikbare ruimte
 • De vereiste toegang tot de goederen
 • De mate van automatisering
 • De gewenste kostenbesparing
 • De omslagfrequentie
 • De businessdoelen

Het is mogelijk om meerdere soorten magazijnopslagsystemen en magazijnstellingen te combineren, uiteraard op maat gemaakt van uw bedrijf. Laat u daarbij zeker adviseren door één van onze experts, zodat u optimaal gebruikt maakt van uw magazijnruimte.

Download onze magazijnstellingen brochure

Palletstellingen

Palletstellingen

Het meest veelzijdige opslagsysteem dat aan elke opslagbehoefte kan worden aangepast.

Inrijstellingen

Inrijstellingen

Inrijstellingen maken maximaal gebruik van het beschikbare magazijnoppervlak en zijn uitermate geschikt om veel gelijkaardige goederen op te slaan.

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen bieden een handmatig opslagsysteem voor middelzware en zware goederen en een maximale voorraadcontrole.
Tekst

Hoge kwaliteitsnormen voor elk magazijn

Motrac investeert voortdurend in veiligheid, kwaliteit en milieubeheer. Elk proces voor de ontwikkeling van een magazijninrichting voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen, zoals:

 • Quality management system certificaat (ISO 9001)
 • Environmental management system certificaat (ISO 14001)
 • Occupational health and safety management system certificaat (OHSAS 18001)
 • CE marking certification acc. UNE EN 1090
 • Daarnaast is Motrac ook lid van de European Federation of Material Handling FEM/AEM
Tekst

Advies magazijnstellingen

Het juiste magazijnsysteem kiezen is niet eenvoudig, elke situatie is namelijk anders en vereist een specifieke aanpak. Onze adviseurs maken u met plezier wegwijs in de diverse opslagoplossingen, waarbij ze altijd kijken wat de meest efficiënte oplossing is voor het inrichten van uw magazijn. Afhankelijk van de eerder genoemde factoren wordt bepaald welke magazijnstellingen het beste bij uw situatie passen en welke trucks / magazijnkranen hierbij kunnen ondersteunen.

Wilt u weten welke magazijnoplossing bij uw bedrijf past? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Keuringen

Bij Motrac staat veiligheid voorop: van uw medewerkers, van uw trucks, van uw magazijn en dus ook van uw stellingen. Net zoals u uw trucks periodiek door ons kunt laten keuren, hebben wij ook deskundigen in huis die uw stellingen kunnen keuren en ze in goede staat houden.

Expertise van Lalesse Logistic Solutions

In samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions bieden we u een brede kennis en ervaring aan op het gebied van magazijnautomatisering, zoals AutoStore en magazijnkranen. Afhankelijk van uw behoefte leveren wij een breed assortiment opslagsystemen.

Wenst u een offerte op maat of vrijblijvend advies van een logistiek expert?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.