Liefhebbers van Linde magazijntrucks kunnen nu 10 vernieuwde transpalletten, stapelaars en double stackers inzetten om hun laad- en losprocessen efficiënter te laten verlopen. Deze SP- en AP-uitvoeringen zijn allen met een vast of opklapbaar sta-platform uitgerust, en bieden verschillende voordelen op vlak van ergonomie, stabiliteit en productiviteit.
Tekst

Uniek op de markt

De nieuwe SP-uitvoeringen zijn gericht op taken over langere afstanden en hebben een onuitgegeven design. Het vaste bestuurdersplatform is voor het grootste gedeelte door een stalen beugel omzoomd, waardoor de bestuurder veilig binnen de contouren van de truck blijft en hij effectief beschermd is tegen letsel bij schokken en botsingen. Daarnaast vormt de werkplek een hoek van 45° tegenover de vorken. Dit zorgt voor een ontspannen werkpositie en voorkomt dat de bestuurder zich tijdens het werk voortdurend moet omkeren, wat gezondheidsproblemen zowel op de korte als op de lange termijn tegengaat.

Groepsfoto nieuwe SP transpalletten en stapelaars
Tekst

De AP-uitvoeringen blinken dan weer uit in flexibiliteit. Ze beschikken over een opklapbaar platform dat kan worden neergelaten voor meer comfort, of omhoog kan worden geplaatst in ruimtes waarin compactheid een grotere rol speelt.

Elektrische stapelaar D12 HP AP met opklapbaar platform in transport
Tekst

Meer kracht, minder trillingen

Zowel de SP- als de AP-versies hebben meerdere aanpassingen ondergaan. Deze zorgen ervoor dat de trucks niet enkel ergonomisch, maar ook veilig en productief zijn. Om schokken en trillingen tegen te gaan, zijn de zwenkwielen met schokdempers uitgerust. Bovendien zijn het platform en de dissel standaard losgekoppeld van het chassis, een eigenschap die uniek is voor Linde toestellen. Hun driefasige motor staat een topsnelheid van 14 km / u toe, en voor de meest uitdagende omstandigheden is er ook een High Performance uitvoering met hogere liftsnelheden, een centraal aandrijfwiel en mechanisch geveerde of hydraulische zwenkwielen beschikbaar. De SP-uitvoeringen zijn tot slot ook voorzien van het Linde Feet Detection assistentiesysteem, wat ervoor zorgt dat de trucks automatisch afremmen wanneer de bestuurder het platform verlaat.

Een overzicht van de vernieuwde modellen:

Transpalletten

Elektrische transpallet T20 - T25 AP N

Elektrische transpallet T20 - T25 AP N

Deze elektrische transpallet heeft een nauw chassis en is met een opklapbaar sta-platform uitgerust. Hierdoor kunt u ook in de kleinste ruimtes comfortabel palletten transporteren.

Elektrische transpallet T20 - T25 AP

Elektrische transpallet T20 - T25 AP

Deze elektrische transpallet heeft een opklapbaar sta-platform en zijbeschermers, wat hem geschikt maakt voor zowel meeloop- als meerijdtoepassingen. Het volledig losgekoppeld en gedempt platform verzekert zijn bestuurder van een ergonomische werkplek.

Elektrische transpallet T20 - T25 SP

Elektrische transpallet T20 - T25 SP

De robuuste en krachtige elektrische Linde T20 - T25 SP transpallet biedt door zijn vaste sta-platform en stalen bescherming rondom de bestuurder een perfecte ergonomie en veiligheid. Bovendien staat hij garant voor snelle werkprocessen.

Stapelaars

Stapelaar L14 - L16 SP

Stapelaar L14 - L16 SP

De Linde L14 - L16 SP stapelaars zijn uiterst ergonomisch en veelzijdig. Ze zijn geschikt voor opslag en verzamelen op hoogtes tot 5,3 meter en kunnen dankzij hun vast platform ook bij langere afstanden worden ingezet.

Stapelaar D12 HP AP

Stapelaar D12 HP AP

De D12 HP AP dubbele stapelaar is een krachtig intern transportmiddel voor het gelijktijdig vervoeren van maximaal twee palletten. Het opklapbaar sta-platform van deze high performance double stacker is losgekoppeld van het chassis en is volledig geveerd om het comfort en de ergonomie voor de bestuurder te verbeteren.

Stapelaar D12 HP SP

Stapelaar D12 HP SP

De D12 HP SP elektrische dubbele stapelaars zijn krachtige trucks met vast sta-platform die twee palletten gelijktijdig kunnen oppakken en transporteren.