Tekst
De wedstrijd is volledig VOLZET. Er kan niet meer ingeschreven worden als deelnemer.

De Belgian LindeCup is terug van weggeweest!

Weet jij je behendig door de smalste gangen van je magazijn te manoeuvreren? Ben jij een baken van veiligheid en doe jij de monden van je collega’s openvallen door je vlotte manier van stapelen?

Aarzel dan niet: schrijf je onmiddellijk in voor de Belgian LindeCup 2024 en maak op zaterdag 1 juni 2024 kans op de prestigieuze titel van beste heftruckchauffeur van het land!

Spektakel gegarandeerd

Etaleer je kennis en steek de concurrentie de loef af tijdens een aantal bloedstollende proeven. Demonstreer voor de ogen van je trotse familie en vrienden je indrukwekkende snelheid, precisie, veiligheidskennis en rijvaardigheid op een Linde heftruck.

En wie weet ga jij wel naar huis als Beste heftruckchauffeur van België 2024!

Promoot de LindeCup binnen je onderneming! Download onze digitale wedstrijdposter en print hem uit of verspreid hem via mail. Wie weet kroont 1 van je collega's zich binnenkort wel tot beste heftruckchauffeur van het land!

Belgian LindeCup 2023 publiek spandoek
LindeCup 2023 voorronde
Tekst

Waarom deelnemen?

  • Om te strijden voor ongekende roem en een fantastische titel: Beste heftruckchauffeur van België!
  • De 3 beste chauffeurs mogen ons land vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Aschaffenburg (Duitsland) op 25 en 26 oktober 2024
  • Eet- en drinkgelegenheden en animatie voor het hele gezin

Praktische informatie

  • Locatie: Motrac Antwerpen, Noorderlaan 612, 2030 Antwerpen
  • Tijdstip (onder voorbehoud): Wij ontvangen u graag vanaf 9u30 op de locatie. Omstreeks 10 u. is er een briefing met uitgebreide instructies voor de deelnemers, waarna de competitie rond 11 u. van start gaat. Houd er rekening mee dat het programma tot ongeveer 17 u. duurt.
  • Voorwaarden: Enkel chauffeurs met een geldig heftruckbewijs kunnen deelnemen, met een maximum van 4 deelnemers per bedrijf. Deelname is volledig gratis. Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.

Deelnemen aan deze fantastische wedstrijd?

Schrijf u vóór zaterdag 18 mei 2024 in via onderstaand formulier.

Formulier

Statusbericht

De inschrijvingen voor de Belgian LindeCup 2024 zijn jammer genoeg afgesloten. 

Een bezoekje brengen?

Heeft u geen deelnemers binnen uw bedrijf, maar komt u wel graag een kijkje nemen naar dit fantastisch evenement? Schrijf u vóór zaterdag 18 mei 2024 in via onderstaand formulier.

Formulier
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.