Tekst

De Belgian LindeCup is terug van weggeweest!

Weet jij je behendig door de smalste gangen van je magazijn te manoeuvreren? Ben jij een baken van veiligheid en doe jij de monden van je collega’s openvallen door je vlotte manier van stapelen?

Aarzel dan niet: schrijf je onmiddellijk in voor de Belgian LindeCup 2023 en maak op zaterdag 17 juni 2023 kans op de prestigieuze titel van beste heftruckchauffeur van het land!

Spektakel gegarandeerd

Etaleer je kennis en steek de concurrentie de loef af tijdens een aantal bloedstollende proeven. Demonstreer voor de ogen van je trotse familie en vrienden je indrukwekkende snelheid, precisie, veiligheidskennis en rijvaardigheid op een Linde heftruck.

En wie weet ga jij wel naar huis als Beste heftruckchauffeur van België 2023!

Belgian LindeCup 2019
Belgian LindeCup 2019 juichend publiek
Tekst

Waarom deelnemen?

  • Om te strijden voor ongekende roem en een fantastische titel: Beste heftruckchauffeur van België!
  • Gratis deelname
  • Eet- en drinkgelegenheden en animatie voor het hele gezin

Praktische informatie

  • Locatie: Motrac Antwerpen, Noorderlaan 612, 2030 Antwerpen
  • Tijdstip: Wij ontvangen u graag vanaf 9u30 op de locatie. Omstreeks 10 u. is er een briefing met uitgebreide instructies voor de deelnemers, waarna de competitie rond 11 u. van start gaat. Houd er rekening mee dat het programma tot ongeveer 17 u. duurt.
  • Voorwaarden: Enkel chauffeurs met een geldig heftruckbewijs kunnen deelnemen, met een maximum van 4 deelnemers per bedrijf.

Deelnemen aan deze fantastische wedstrijd?

Schrijf u vóór woensdag 7 juni 2023 in via onderstaand formulier.

Formulier
Elke deelnemer ontvangt een wedstrijd T-shirt.
Maat dames
Maat heren
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.