Tekst

In het licht van klimaatverandering staan bijna alle bedrijven voor dezelfde uitdaging: ‘Hoe kunnen we onze koolstofuitstoot verminderen zonder dit ten koste te laten gaan van ons rendement en ons concurrentievermogen?’

Vandaag reeds op zoek naar de intralogistiek van morgen? Linde Material Handling biedt u nu reeds innovatieve oplossingen waarmee u uw energieverbruik terugdringt, uw uitstoot vermindert en uw kosten minimaliseert – dit alles terwijl u uw vloot aan zijn maximale productiviteit inzet.

Dat is Linde Green Performance voor u!

Video thumbnail
Tekst

Rood is het nieuwe groen: Linde technologieën

Op basis van ervaringen met klanten in bijna alle sectoren, weten we dat er geen kant-en-klare oplossingen bestaan. Onze experts gaan samen met u op zoek naar de juiste aanpak voor uw individuele behoeften, of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande energiesystemen of om het overschakelen op andere vormen van energie.

Er is een breed portfolio aan toekomstgerichte Linde technologieën waarmee u rendabel en productief aan de slag kunt blijven, en dit terwijl u voldoet aan de groeiende eisen op vlak van duurzaamheid:

 • Altijd de juiste keuze
  Brandstofcel, lithiumion, moderne loodzuuraccu's… er zijn meerdere elektrische opties om uit te kiezen voor bijna alle magazijntrucks en elektrische vorkheftrucks
 • One-stop-shop
  Onze batterijsystemen en -laders zijn optimaal afgestemd op de Linde trucks en garanderen zo hun energie-efficiëntie en beschikbaarheid
 • Minimale uitstoot
  De nieuwste generaties Linde IC-trucks zijn ruimschoots in overeenkomst met de huidige emissievoorschriften en kunnen – naast klassieke diesel, lpg en cng – ook gebruik maken van HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) diesel
 • Elektrisch bij elke toepassing
  Maximale kracht en robuustheid, maar zonder uitlaatgassen en geluidsoverlast? De elektrische X-heftrucks van Linde kunnen ook de zwaarste bedrijfsomstandigheden eenvoudig aan
 • Ongelimiteerde elektrische power
  Elektrische alternatieven, zelfs voor de zwaarste ladingen: Linde beschikt ook over elektrische vorkheftrucks voor ladingen tot 18 ton, waarbij u de keuze heeft tussen loodzuur- of lithiumionbatterijen.

Wilt u uw energie-installatie optimaliseren? Neem dan contact op met onze experts!

Tekst

Het beste van beide werelden: eXtreem krachtig + eXtra duurzaam

Video thumbnail
Tekst

Bij veel bedrijven die op zoek zijn naar kracht en robuustheid, valt de keuze instinctief nog op heftrucks met verbrandingsmotor. Maar de tijden veranderen: met zijn X-modellen heeft Linde elektrische vorkheftrucks ontwikkeld die het laadvermogen en de prestaties van IC vorkliften combineren met de flexibele, emissievrije werking van elektrische uitvoeringen. Dankzij de X-reeksen zijn duurzaamheid en prestaties niet langer tegenstrijdig – beschikbaar in verschillende categorieën met hefvermorgen tot maximaal 5 ton!

Ontdek hier alles over de Linde X-modellen!

Icon li ion

Li-ion vermogen: meer energie, meer flexibiliteit

Li-ion vermogen: meer energie, meer flexibiliteit

Linde ontwikkelt al vele jaren innovatieve lithiumionoplossingen voor industriële heftrucks en magazijntrucks. In vergelijking met loodzuurbatterijen bieden Li-ion-accu’s meerdere voordelen, gaande van een hogere energiedichtheid tot spontaan tussentijds opladen.
Icoon H2 brandstofcel

Brandstofcellen: CO2-neutraal

Brandstofcellen: CO2-neutraal

Brandstofcellen zetten waterstof om in elektriciteit en leveren emissievrije energie voor maximale prestaties. Doordat ze op dezelfde manier kunnen worden bijgetankt als heftrucks met een verbrandingsmotor, staan vorkheftrucks met brandstofcellen garant voor een hoge flexibiliteit en maximale beschikbaarheid.

Heftrucks met contragewicht: volledige keuzevrijheid

Heftrucks met contragewicht: volledige keuzevrijheid

Onze nieuwste heftrucks met contragewicht bieden u een vrije energiekeuze. Dankzij een innovatief, categorie-overschrijdend serieplatform kunnen ze met elk energiesysteem worden uitgerust: klassieke diesel, HVO, aardgas, loodzuur, lithiumion of waterstof.

Elektrische heftrucks voor zwaar gebruik: duurzaam én met groot hefvermogen

Elektrische heftrucks voor zwaar gebruik: duurzaam én met groot hefvermogen

Tot voor kort waren heftrucks met verbrandingsmotoren de enige optie wanneer het er echt zwaar aan toe gaat, maar daar werd verandering in gebracht door de Linde E100 - E180 elektrische heftrucks voor zwaar gebruik. Deze hebben een hefcapaciteit tot 18 ton en combineren het vermogen van een thermische truck met de emissievrije werking van een elektrische vorkheftruck.
Tekst
Alle energiesystemen van Linde in één oogopslag

Advies op maat: stap voor stap naar de juiste energie voor uw toepassing

Linde E16 lithium ion opladen

Het ruime assortiment beschikbare energieoplossingen van Linde kan ook veel vragen in de hand werken: welk energiesysteem past bij mijn behoeften? Wat betekent de overstap naar een andere energiebron of technologie voor mijn bedrijf? En hoe beheer ik mijn energieverbruik zo efficiënt mogelijk?

Daarom gaat onze Green Performance-aanpak veel verder dan Linde trucks, batterijen en laders. Onze experts helpen u bij het kiezen van het juiste energiesysteem voor uw logistieke vloot en bij het optimaal afstemmen van operationele eisen, laadtijden, energieverbruik en infrastructuur bij de implementatie van de nieuwe oplossing.

Holistische aanpak

Holistische aanpak

Verlaag uw energiekosten én bescherm het milieu zonder aan prestaties in te boeten.

De juiste energie

De juiste energie

Van klassieke diesel of HVO tot waterstof: het juiste energiesysteem voor elke behoefte.

Diepgaand advies

Diepgaand advies

Gestructureerd advies voor een energiesysteem op maat.

Digitale hulpmiddelen

Digitale hulpmiddelen

Softwaretools voor laadbeheer en energiebudgetcontrole.

Advies aanvragen

Doe een beroep op onze experts om ook uw bedrijf klaar te stomen voor de intralogistiek van morgen.

Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.