Tekst

Efficiënte voorraadopslag van grote en zware goederen

Grootvakmagazijnstellingen zijn extra stevig en bieden een handmatig opslagsysteem voor uiteenlopende middelzware, zware en grote goederen. Ze zijn ideaal wanneer je ook direct toegang tot deze goederen moet kunnen hebben.

Deze stellingen beschikken over brede panelen of schappen, zijn aanpasbaar aan verschillende volumes en afmetingen en bieden de mogelijkheid om de magazijnruimte in te richten met meerdere lagen. Bijkomend voordeel is dat de stellingen eenvoudig te installeren zijn.

Frames

De frames van grootvakstellingen bestaan uit 2 geperforeerde staanders die door horizontale en diagonale verbindingen aan elkaar zijn bevestigd. Ze hebben een standaardhoogte van 1.500 - 5.500 mm.

De standaarddieptes van de frames bedragen 400, 600, 800 of 1.000 mm, maar deze kunnen indien gewenst aan uw individuele noden worden aangepast. Vraag hiervoor advies aan een van onze experts.

Dragers

De grootvakstellingen worden opgebouwd met horizontale dragers die de lading ondersteunen. Deze zijn opgebouwd in een Z-profiel en bevatten twee gelaste verbindingen aan beide uiteinden.

De dragers zijn per 25 mm in hoogte inhaakbaar in het frame. De kortste drager is 890 mm en de langste drager is 2.675 mm lang, maar ook deze kunnen op maat worden gemaakt indien u dit aanvraagt bij onze adviseurs.

Dieptedragers

De dieptedragers (ook wel dwarsliggers genoemd) zijn ontworpen om de lading te dragen en liggen tussen de beide dragers van het frame. Er zijn geen extra verbindingselementen nodig om de dieptedragers te plaatsen. Afhankelijk van de gebruikte dragers, zijn er verschillende soorten dwarsliggers beschikbaar.

Tekst

Spaanplaten & staalplaten

Op vlak van panelen kunt u kiezen tussen spaanplaten en staalplaten, die beiden op de dragers van de grootvakstellingen rusten.

De metalen panelen zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal en zijn corrosievrij en eenvoudig schoon te maken. Bij lange dragers wordt er gebruik gemaakt van meerdere panelen.

Wenst u een offerte op maat of vrijblijvend advies van een logistiek expert?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.