Tekst

Maximaal gebruik van uw magazijnoppervlak: inrijstellingen

Bij inrijmagazijnstellingen wordt maximaal gebruik gemaakt van de magazijnoppervlakte. De ruimte van uw magazijn wordt zowel horizontaal als verticaal optimaal benut doordat de benodigde werkruimte minimaal wordt gehouden. Hou er wel rekening mee dat de goederen bij deze magazijnstelling slechts langs 1 zijde toegankelijk zijn, waardoor ze voornamelijk geschikt is om veel dezelfde goederen op palletten op te slaan.

Onderdelen voor de inrijstelling

De inrijstellingen worden uit diverse onderdelen samengesteld, zoals verschillende jukken en liggers. Het toevoegen van meerdere onderdelen kan de gebruiksvriendelijkheid verhogen en de werksnelheid en veiligheid verhogen.

Palletgeleiders en framebescherming zijn slechts enkele van de accessoires waarmee inrijstellingen kunnen worden uitgerust.

Framebescherming

De kans kan zo klein mogelijk worden gemaakt, maar het kan nog steeds gebeuren dat een heftruck of magazijntruck tegen een stelling rijdt. Om de impact hiervan te verkleinen, kunnen palen en frames uitgerust worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde beschermer.

Palletstopper

Een palletstopper voorkomt dat palletten aan het einde van het pad uit de inrijstelling vallen, en is zowel beschikbaar voor op de vloer als voor in de stellingen zelf. De palletstopper moet gezien worden als een waarschuwingselement, om te voorkomen dat palletten te ver worden doorgezet.

Pallet invoergeleider en palletgeleiding

De invoergeleider zorgt ervoor dat palletten eenvoudiger in de inrijstellingen kunnen worden ingebracht. De palletgeleiding vereenvoudigt dan weer het correct positioneren van de palletten in de stellingen.

Wenst u een offerte op maat of vrijblijvend advies van een logistiek expert?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.