Tekst

Nieuwe elektrische krachtpatser

De Linde X35 - X50 is een volledig nieuwe elektrische heftruck en combineert het beste van twee werelden: hoewel hij volledig vrij van emissies werkt, moet hij qua prestaties niet onderdoen voor zijn tegenhanger mét verbrandingsmotor. Deze grotere broer van de X20 - X35 werd in april op de Logimat vakbeurs in Stuttgart voor het eerst getoond aan het publiek, en binnenkort kunt u hem dus ook in België zelf komen ontdekken.

Wat kan u verwachten tijdens onze demodagen?

Op 13 en 14 juni 2023 krijgt u de kans om deze innovatieve trucks zelf te bekijken en te ervaren. Na een korte verwelkoming en presentatie, kunt u deze elektrische krachtpatser ook zelf uitproberen op ons testparcours. Daarnaast kunt u ons ook al uw vragen over onze andere trucks en oplossingen stellen, dit terwijl u geniet van een hapje en een drankje.

Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie

Motrac Antwerpen, Noorderlaan 612, 2030 Antwerpen

Vragen?

Heeft u nog meer informatie nodig? Contacteer uw vertrouwde Motrac vertegenwoordiger, of vul hier ons contactformulier in.

Inschrijven t.e.m. 4 juni

Kies het moment waarop u wenst te komen en vul uw gegevens in via onderstaand formulier. U ontvangt daarna van ons een bevestigingsmail.

Formulier
Tijdstip
Tijdstip
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.