Tekst

Optimale magazijnoplossingen

Uw maximale productiviteit, die schuilt in goed ontworpen producten en oplossingen die 100% op uw magazijn en op elkaar zijn afgestemd. Bij Motrac helpen we u graag om dit te bereiken, en dit in alle vormen die u zich kunt inbeelden: vlootbeheer, automatisering, nieuwe, occasie- of huurtrucks, financierings- en servicepakketten, advies over ergonomie of veiligheid etc.

Elk magazijn heeft zijn eigen behoeften op gebied van intern transport en magazijninrichting, en elk bedrijf vereist andere types producten en (magazijn)oplossingen. Of het nu gaat om de juiste truck of magazijnstelling, uw bedrijfsprocessen of uw infrastructuur: onze experts adviseren u graag over de juiste oplossingen voor uw magazijn.

Magazijninrichting, veilig en efficiënt

De ideale magazijninrichting steunt op 2 basispijlers: veiligheid en efficiëntie. We richten ons dan ook op magazijnoplossingen die u toestaan om uw goederen zo snel mogelijk op te pikken, weg te zetten en te transporteren, zonder daarbij de veiligheid van uw medewerkers in het gedrang te brengen.

Geautomatiseerde truck Linde L-MATIC in magazijn
Gautomatiseerde Linde L-MATIC truck laadt goederen op rolband
Tekst

Geautomatiseerde oplossingen

De markt is voortdurend in beweging, wat betekent dat ook uw intralogistiek aan verandering onderhevig is. Een goed doordachte magazijninrichting met een geautomatiseerde intralogistiek kan uw onderneming helpen om veiliger, efficiënter en economischer te werken. Zo kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid aanbod AGV’s (automated guided vehicles) die het verwerkingsvolume vergroten en kansen op fouten en ongelukken verkleinen. Samen met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions zorgen we ook voor AutoStore en voor geautomatiseerde magazijnoplossingen in de vorm van magazijnkranen, waarmee u ruimte bespaart en de capaciteit van uw magazijn verdubbelt of zelfs verdrievoudigt.

Diverse oplossingen

Auomated Guided Vehicles

Auomated Guided Vehicles

Automated Guided Vehicles (AGV's) staan uw medewerkers toe zich met andere taken bezig te houden, vergroten het verwerkingsvolume en verminderen fouten en ongevallen in uw magazijn.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Motrac biedt een totaalconcept voor uw magazijninrichting, van ontwerp en uitwerking tot productie, installatie en onderhoud.

Magazijnautomatisering

Magazijnautomatisering

Met de automatiseringsoplossingen van Motrac verzekert u zichzelf van een efficiënte goederenstroom in uw onderneming. In 6 stappen naar efficiënt werken!

Logistiek advies

Logistiek advies

Motrac geeft u logistiek advies over zowel magazijntrucks, als magazijnrichting (stellingen) en geautomatiseerde magazijnoplossingen. We ontzorgen u van A tot Z!

Wenst u vrijblijvend advies van een logistiek expert of een offerte op maat?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een voorstel op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.