Tekst

Veelzijdige stellingen voor elk magazijn: palletstellingen

De palletstelling is geschikt voor elke opslagbehoefte van palletten en is van alle magazijnstellingen dan ook het meest gebruikte en meest veelzijdige opslagsysteem. Wat er ook opgeslagen moet worden in het magazijn, palletstellingen kunnen aan elke opslagbehoefte worden aangepast. Er is keuze uit een breed assortiment producten en accessoires, zodat vele soorten goederen op een efficiënte en veilige manier opgeslagen kunnen worden.

Download onze brochure magazijnstellingen voor alle technische specificaties

Palletstellingen voor palletten, gitterboxen, IBC’s

Palletstellingen zijn geschikt voor goederen en producten die onder meer op palletten, gitterboxen en Intermediate Bulk Containers (IBC’s) geleverd en opgeslagen worden. De goederen worden daarbij op de pallet in de stelling geplaatst. De stellingen kunnen bovendien voor uw type lading op maat worden ingericht, waardoor uw magazijn optimaal ingericht én benut kan worden.

De palletstellingen worden zo geïnstalleerd dat er altijd direct toegang is tot alle eenheden, zonder andere palletten te hoeven verschuiven of verplaatsen. Hierdoor is de magazijnvoorraad eenvoudig te controleren en kan een maximale vullingsgraad worden gerealiseerd.

Tekst

Extra opslagruimte met tweeledige stellingen

Heeft u meer opslagruimte nodig? Stellingen met dubbele laadruimte bieden extra plaats voor palletten doordat het aantal gangpaden verminderd wordt. Deze optie wordt echter enkel aangeraden wanneer er meerdere palletten zijn met dezelfde goederen, aangezien alleen de pallet vooraan direct bereikbaar is.

Snelle en eenvoudige installatie

Verandert de opslagbehoefte van uw bedrijf? Dan zijn de stellingen makkelijk aan te passen. Onze palletstellingen zijn snel en eenvoudig te installeren en uit te breiden, zodat uw magazijn altijd optimaal ingericht is.

Accessoires palletstellingen

Veiligheid in magazijnen is een belangrijk aandachtspunt. De palletstellingen zijn daarom uit te rusten met extra doorvalbeveiliging, zoals gaaswanden. Zo voorkomt u dat goederen tijdens het laden per ongeluk te ver worden geduwd en uit de stelling vallen, wat gevaarlijke situaties kan opleveren.

Tekst

U vindt bij ons een groot aanbod aan accessoires die de veiligheid en efficiëntie van de palletstellingen verhogen:

  • Gaaswanden
  • Diepteliggers
  • Container supports
  • Sprinkler supports
  • Vlonders
  • Draadroosters
  • Roosterpanelen
  • Hoekbescherming
  • Framebescherming
Tekst

Het meest veelzijdige opslagsysteem

Palletstellingen zijn het meest veelzijdige opslagsysteem en compatibel met verschillende hefsystemen, zoals:

Advies over palletstellingen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies op maat.

Formulier
Maak uw keuze: *
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.