Tekst

Logistieke oplossingen op maat voor een e-commerceproof magazijn

De e-commercesector heeft de voorbije jaren in een razendsnel tempo aan marktaandeel gewonnen, zowel door de groei van bestaande e-commercespecialisten als door het steeds groter aandeel ondernemingen die hun producten ook online willen aanbieden.

Om zich tegen deze sterke concurrentie te handhaven, zijn snelheid, zekerheid en korte levertermijnen van groot belang. Gelukkig beschikt u met de efficiëntie heftrucks en magazijntrucks van Linde over de ideale interne transportmiddelen om een naadloos e-commerceproces te waarborgen.

Tekst

Interne transportmiddelen voor e-commerce met de nadruk op orderpicking

Doordat bij e-commerce andere processen worden gehanteerd dan bij standaard bulkopslag – webbestellingen bestaan doorgaans uit kleinere hoeveelheden – komt de nadruk bij e-commerce voornamelijk op orderpicken te liggen. Bij Linde heeft u de keuze uit meer dan 20 configuraties aan horizontale en verticale orderpicktrucks (waaronder ook semi-automatische uitvoeringen) waarbij bovendien nog de keuze kan worden gemaakt of de bestuurder vóór dan wel achter de batterij plaatsneemt.

Ook bekijken we graag samen met u of de keuze voor Automatisch Gestuurde Voertuigen (AGV’s) interessant is. Een AGV kan 24 uur op 24 worden ingezet en bevordert zo uw productiviteit. Linde MATIC-robottrucks zijn uitgerust met slimme functies die hen in staat stellen in dezelfde omgeving te werken als omstaanders en andere voertuigen, zonder dat hiervoor een uitbreiding van de infrastructuur nodig is.

Linde orderpicktrucks N20-N25 C verschillende varianten
Linde semi-automatische orderpicktruck N20 SA in magazijn
Tekst

Intralogistieke oplossingen voor hoge magazijnen

Bij grotere webshops wordt ook al vaak gekozen voor hoogbouwmagazijnen, waarbij de nadruk verschuift van orderverzameltrucks naar reachtrucks of smallegangentrucks.

  • Werkt u in een magazijn met veel ruimte tussen de rekken?

Linde biedt een ruim aanbod aan ergonomische reachtrucks die een hoge werksnelheid toestaan, en bovendien met verschillende veiligheids- en efficiëntiebevorderende opties uitgerust kunnen worden.

  • Werkt u in een magazijn waarin de ruimte tussen de rekken beperkt is?

Dan kunt u vertrouwen op de compacte Linde smallegangentrucks: doordat deze weinig ruimte vereisen en goederen op ooghoogte kunnen worden verzameld, kunt u uw magazijn optimaal benutten en gebeurt het orderpicken in alle veiligheid; tot een maximale werkhoogte van 18 meter voor de hoogste rijen in uw magazijn.

Linde reachtrucks R16N en R14 in retail magazijn
Linde smallegangentrucks in magazijn
Tekst

Huuroplossingen voor een maximale efficiëntie tijdens piekmomenten

Net als seizoensgebonden producten kent ook de vraag naar webshopartikelen vaak pieken en dalen (zoals de eindejaarsperiode). Om uw onderneming hiertegen te wapenen, kunt u tijdelijk een orderpicktruck, smallegangentruck, of andere magazijntruck of heftruck huren om de logistieke behoefte in dergelijke piekperiode op te vullen. Door beroep te doen op het Linde verhuurprogramma, kunt u uw logistieke vloot tijdelijk aanpassen aan uw noden op dat moment en beschikt u steeds over de nodige interne transportmiddelen om uw piekmoment op te vangen.

Intralogistieke oplossingen voor toepassingen in de e-commerce sector

Linde orderpicker N20 gebruik als werkbank in magazijn
Linde orderpicker V-Modular in retail
Linde orderpicker V10 in magazijn
Linde orderpicktruck N25 lithium ion
Linde orderpicktrucks N16 N25 verschillende varianten

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Formulier
Maak uw keuze:
Aanhef *
Vul hieronder de cijfers van uw BTW nummer in.
Selecteer eerst uw landcode en vul daarna uw telefoonnummer aan.
U kunt zich te allen tijde uitschrijven en uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer info over de verwerking en het gebruik van uw gegevens vindt u in ons privacybeleid.